ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Στις 20/8 η Συνέντευξη Τύπου στη Μεγαλόπολη

Στις 20/8 η Συνέντευξη Τύπου στη Μεγαλόπολη

Στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχιακού Μεγάρου Μεγαλόπολης θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη (20/8) στις 12:30 η συνέντευξη Τύπου ενόψει των αγώνων της Εθνικής Γυναικών με την Γεωργία για την 4η αγωνιστική του European League 2015.

Μετά από δύο συνεχόμενες εκτός έδρας αγωνιστικές, η Εθνική Γυναικών επιστρέφει στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Μεγαλόπολη δίνοντας Παρασκευή 21 και Σάββατο 22 Αυγούστου αγώνες με την Γεωργία στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Ευρωπαϊκού Λιγκ.

Η συνέντευξη Τύπου για τους αγώνες αυτούς θα δοθεί την Πέμπτη στις 12:30 στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχιακού Μεγάρου Μεγαλόπολης, παρουσία των Γιάννη Στουραΐτη (Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας), Διονυσίου Παπαδόπουλου (Δήμαρχος Μεγαλόπολης), Βασίλειου Σιδέρη (Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού). Αθανάσιου Δάρρα (Εντεταλμένος Δημοτικός σύμβουλος αθλητισμού), Ιωάννη Αλεξόπουλο (Τομεάρχης επικοινωνίας ΔΕΗ), του Ομοσπονδιακού προπονητή Γιάννη Καλμαζίδη και της αρχηγού της Εθνικής Ελένης Κιόση.

ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ
18/07/2024

Ιστορική συμφωνία Καραμπέτσου-Βρούτση: Πολυδύναμο ΟΑΚΑ, Τ4 Μίκρας και μία Ολυμπιακή Εγκατάσταση παραχωρούνται στην ΕΟΠΕ για τις Εθνικές ομάδες

Ιστορική ημέρα η σημερινή για το Ελληνικό βόλεϊ και τις Εθνικές ομάδες βόλεϊ όλων των κατηγοριών καθώς ο υπουργός αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης ανακοίνωσε...