Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Στις Αμαζόνες ο Γκούντας

Στις Αμαζόνες ο Γκούντας

Ο Κώστας Γκούντας είναι ο νέος τεχνικός των Αμαζόνων καθώς η ομάδα της Νέας Ερυθραίας ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον έμπειρο προπονητή.

Ο Κώστας Γκούντας θα είναι ο αντικαταστάτης του Στέλιου Ατσιδαύτη στον πάγκο των Αμαζόνων στην 2η χρονιά τους στη Volleyleague. Η ομάδα της Νέας Ερυθραίας φρόντισε να κλείσει το κενό στην θέση του προπονητή και πλέον ο Κώστας Γκούντας αναμένεται να ξεκινήσει τον σχεδιασμό της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Η ανακοίνωση του ΑΟΝΝΝΕ Αμαζόνες 

Ο Α.Ο.Ν.Ν.Ν.Ε. ΑΜΑΖΟΝΕΣ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας του με τον κ. Κώστα Γκούντα, ο οποίος αναλαμβάνει προπονητής της γυναικείας ομάδας και Τεχνικός Διευθυντής του Συλλόγου.

Ο κος Γκούντας είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ του Δ.Π.Θ. και καθηγητής Φ.Α. στο Πρότυπο Λύκειο της Ευαγγελικής Σχολής Σμύρνης με πολύ μεγάλη προπονητική και εκπαιδευτική εμπειρία. Κάτοχος δύο Πανελληνίων πρωταθλημάτων, μιας τρίτης πανελλήνιας θέσης και οκτώ ανόδων κατηγοριών σε εθνικά και ενωσιακά πρωταθλήματα.

Ως ομοσπονδιακός προπονητής έχει κατακτήσει 8η Πανευρωπαϊκή θέση και χάλκινο βαλκανικό μετάλλιο. Στην προπονητική του πορεία έχει συνεργαστεί με τον Α.Ο Αγ. Σώστη, Έσπερο Καλλιθέας, Πήγασο Ν. Κόσμου, Α.Γ.Σ Δραπετσώνας, Άρη Νίκαιας. Α.Ε Νίκαιας, Φιλία Ηλιούπολης, Α.Ο Παπάγου, Αστέρα Αγ. Δημητρίου, Α.Ο.Φ Πορφύρα, Ηλυσιακό και Ευρυάλη Γλυφάδας. Έχει διδάξει σε σεμινάρια εκπαιδευτικών και σε σχολές προπονητών της Γ.Γ.Α.

Το Δ.Σ. καλωσορίζει τον κ. Γκούντα στην οικογένεια των “ΑΜΑΖΟΝΩΝ” και του εύχεται πολλές επιτυχίες, προκειμένου να συνεχιστεί η ανοδική πορεία της τελευταίας πενταετίας.