A2

Στις Αμαζόνες η Παναγοπούλου

Στις Αμαζόνες η Παναγοπούλου

Την επιστροφή της έμπειρης πασαδόρου, Ζωή Παναγοπούλου, ανακοίνωσε η νεοφώτιστη στην Α2 ομάδα των Αμαζόνων που εχει κληρωθεί στον 1ο υποόμιλο της Α2. Η ανακοίνωση του συλλόγου της Ερυθραίας που εχει προπονητή τον Σπύρο Νικολάκη, αναφέρει:

«Με μεγάλη χαρά υποδεχόμαστε την Ζωή Παναγοπούλου η οποία θα ενισχύσει την ομάδα μας στην θέση της πασσαδόρου. Η Ζωή ξεκίνησε τα πρώτα της βήματα στις ακαδημίες των Αμαζόνων και έφτασε μέχρι την γυναικεία ομάδα όπου και υπήρξε μέλος της μέχρι το 2006.

Φέτος επιστρέφει στην Ν. Ερυθραία και τις Αμαζόνες από την Καλαμάτα και τον Μεσσηνιακό όπου αγωνιζόταν τα τελευταία χρόνια. Καλωσορίζουμε λοιπόν την Ζωή στο σπίτι της.»

Σε προγραμματισμένη αρθροσκόπηση υποβλήθηκε επίσης η κεντρική της γυναικείας ομάδας Άννα Μεντζελοπούλου, η οποία αναμένεται να είναι πανέτοιμη στο ξεκίνημα της προετοιμασίας του συλλόγου.

 Παρελθόν αποτελεί η προπονήτρια στις ακαδημίες και κορασίδες η πρωην αθλήτρια της ΑΕΚ, Ιβάνοβα Σύλβια η οποία  μετακομίζει οικογενειακώς στο εξωτερικό.

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...