PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Στο City η Φακοπουλίδου

Στο City η Φακοπουλίδου

Την απόκτηση της Νάσιας Φακοπουλίδου ανακοίνωσε και επίσημα πλέον το Αιγάλεω επιβεβαιώνοντας απόλυτα το ρεπορταζ του Volleyplanet.

Στις πρώτες της δηλώσεις μετά την υπογραφή του συμβολαίου της μας δήλωσε ”Ειμαι πολυ χαρούμενη που εντάσσομαι στην οικογένεια του CITY. Η αλήθεια ειναι οτι έχουμε έρθει σε επαφή και προηγούμενες χρονιές, ωστοσο πιστεύω πως ειναι η ιδανική στιγμή να κάνουμε κάτι καλο.

Είμαστε μια ομαδα η οποία αποτελειται απο νεαρές αθλήτριες με ορεξη για δουλεια και φιλοδοξίες. Θα ηθελα να ευχαριστήσω τόσο τον κύριο Παντελή Βλάχο όσο και την coach κυρία Αγγελική Αντωνιαδου για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπο μου. Τέλος, σε μια περίεργη χρονια, ευχομαι με υγεια να διεξαχθεί & να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα χωρίς απρόοπτα”.

Η ανακοίνωση του ΑΟ Αιγάλεω

Ο Α.Ο. Αιγάλεω βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με την αθλήτρια Νάσια Φακοπουλιδου.

Η Νάσια Φακοπουλίδου είναι διεθνής με την Εθνική κορασίδων και νεανίδων όπου και έχει συνυπάρξει συμπαίκτρια με την πασαδόρο της ομάδας μας Κατερίνα Βλάχου. Ξεκίνησε την καριέρα της από τον Πιερικό, ενώ έχει αγωνιστεί και σε Αρχέλαο Κατερίνης, Φιλαθλητικό Λαρισαϊκό, Μαρκόπουλο, Ζαον ενώ την περσινή χρονιά φορούσε την φανέλα του Παναθηναϊκού. Της ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες.

PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ
24/12/2023

Άνοδος για Αμαζόνες

Στην 2η θέση της βαθμολογίας ανέβηκαν οι Αμαζόνες μετά τη νίκη τους επί της Ελπίδας Αμπελοκήπων και της νίκης που πέτυχε ο ΖΑΟΝ κόντρα στον Απόλλωνα στην...