Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Στο City και επίσημα η Giulia Petovary

Στο City και επίσημα η Giulia Petovary

Την απόκτηση της διεθνής Ουγγαρέζας διαγώνιας Giulia Petovary ανακοίνωσε το Αιγάλεω που ενισχύεται σημαντικά στην επίθεση και αναμένεται τις επόμενες ημέρες να ανακοινώσει και την 3η του ξένη.

Μετά την έλευση της Bernadett Dekany, το City ανακοίνωσε την απόκτηση της Giulia Petovary δημιουργώντας έτσι Ουγγρική παροικία στα… Δυτικά προάστια.

Η 25χρονη Giulia Petovary είναι διεθνής και στις πρώτες της δηλώσεις μετά την υπογραφή του συμβολαίου της δήλωσε «Είμαι πολύ ενθουσιασμένη για τη νέα σεζόν και ελπίζω να πετύχουμε όλους μας τους στόχους. Θα προσπαθήσουμε πολύ για αυτό. Είναι η πρώτη μου χρόνια μακριά από την Ουγγαρία αλλά η υποδοχή εδώ ήταν πολύ θερμή. Είμαι πολύ χαρούμενη που είμαι μέλος της οικογένειας του Αιγάλεω. Είμαστε ακόμα στην αρχή αλλά πιστεύω ότι στην ομάδα υπάρχει μεγάλη δυναμική. Παμεεε!»

Η ανακοίνωση του Αιγάλεω ΑΟ

Ο Αιγάλεω ΑΟ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με την Ουγγαρέζα διεθνή αθλήτρια Panni Giulia Petovary.

Τα πρώτα τις βήματα τα έκανε στη MTK Budapest (Ουγγαρία) και έπειτα ακολούθησαν Bekescsabai Ropladba SE (Ουγγαρία), RK Jaszbereny (Ουγγαρία) και UTE Budapest (Ουγγαρία). Της ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες.