CHALLENGE CUP

Στο Ισραήλ ο Ολυμπιακός

Στο Ισραήλ ο Ολυμπιακός

Στο Ισραήλ βρίσκεται, από την Παρασκευή (3/3) το βράδυ ο Ολυμπιακός όπου την Κυριακή (5/3) στις 20:30, αντιμετωπίζει την Μακάμπι Τελ Αβίβ στη «Shlomo Group Arena», για τον πρώτο τελικό του Challenge Cup.

Οι Πειραιώτες θέλουν το τρίτο τους ευρωπαϊκό τρόπαιο και για να γίνει αυτό πρέπει να βάλουν τις βάσεις στον πρώτο τελικό στο Ισραήλ. Ο δεύτερος τελικός του Challenge Cup, με τους Ισραηλινούς, θα πραγματοποιηθεί στις 15/3 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας,.

Δηλώσεις:

Αλμπέρτο Τζουλιάνι: «Αυτό που περιμένω, είναι να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό στο παιχνίδι αυτό, γιατί έχει προηγηθεί ένα πραγματικά πολύ μακρύ ταξίδι στην Ευρώπη. Φτάσαμε στον τελικό προορισμό, θέλουμε να τα δώσουμε όλα, για να είμαστε ικανοποιημένοι. Είναι πολύ σημαντική η προσέγγιση του παιχνιδιού, να παίξουμε σωστά, να παίξουμε έξυπνα, να παλέψουμε σε κάθε μπάλα, σε κάθε φάση, ξεχνώντας τι έχει προηγηθεί στην προηγούμενη φάση».

Άλεν Παγένκ: «Είμαστε εδώ, πρέπει να απολαύσουμε τους τελικούς, θα είναι σκληρά παιχνίδια, σκληρή διαδικασία. Πρέπει να δώσουμε το 100% και να βγάλουμε ό,τι έχουμε δουλέψει στις προπονήσεις έως τώρα, τώρα πρέπει να το βγάλουμε. Πρέπει να κερδίσουμε και να πάμε με νίκη στο δεύτερο παιχνίδι».