Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Στο «κόκκινο» η Θεσσαλονίκη, αναβολή στο Αίαντας Ευόσμου- Πορφύρας

Στο «κόκκινο» η Θεσσαλονίκη, αναβολή στο Αίαντας Ευόσμου- Πορφύρας

Την αναβολή των αναμετρήσεων Αίαντα Ευόσμου – Πορφύρα και ΑΣ Γιάννενα – Αργό Βόλου ανακοίνωσε η ΕΟΠΕ καθώς Θεσσαλονίκη και Γιάννενα μετά τα έκτακτα μέτρα που πάρθηκαν από την Πολιτεία βρίσκονται σε καθεστώς “κόκκινης ζώνης ” για τον κορωνοϊό…. 

Ο κορωνοϊός “χτύπησε” και τη Volleylegue γυναικών καθώς η Θεσσαλονίκη έφθασε στο Επίπεδο 4 της κλίμακας του ΕΟΔΥ που σε… απλά ελληνικά μεταφράζεται ως “αυξημένου κινδύνου” με αποτέλεσμα να σταματήσει κάθε αθλητική δραστηριότητα. 

Έτσι αναβάλετε η προγραμματισμένη για το Σάββατο αναμέτρηση του Αίαντα Ευόσμου με τον Πορφύρα και μένει να δούμε την συνέχεια καθώς θα υπάρξουν αναβολές και σε άλλες αναμετρήσεις. 

Η ανακοίνωση της ΕΟΠΕ

Α1 Εθνική κατηγορία Γυναικών – Volley League Γυναικών

ΑΠΣ ΑΙΑΣ – ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ προγραμματισμένος να διεξαχθεί το Σάββατο 31/10/2020, ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ μετά την σημερινή ανακοίνωση των έκτακτων μέτρων στην Π.Ε. Θεσσαλονίκης («Επίπεδο 4. Αυξημένου κινδύνου» με απαγόρευση διεξαγωγής αγώνων).

Α2 Εθνική κατηγορία Γυναικών

ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ – ΑΣ ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ προγραμματισμένος να διεξαχθεί το Σάββατο 31/10/2020, ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ μετά την ανακοίνωση των έκτακτων μέτρων στην Π.Ε. Ιωαννίνων («Επίπεδο 4. Αυξημένου κινδύνου» με απαγόρευση διεξαγωγής αγώνων).