ΔΙΕΘΝΗ

Έτοιμη για το «κόκκινο χαλί» η Φόσετ !

Έτοιμη για το «κόκκινο χαλί» η Φόσετ !

Άλλο ένα μεγάλο παιχνίδι στην καριέρα της έκανε η  Τζουλιαν Φόσετ, η οποία πέτυχε 30 πόντους και οδήγησε την ομάδα της σε νίκη με 3-2 σετ. Η καλλονή με το Νο 1 στην πλάτη έδωσε πρόσφατα τη νίκη στις Κάννες απέναντι στην ιταλική Πιατσέντσα για το Champions League γυναικών, όμως δείχνει αποφασισμένη για ακόμη πιο μεγάλα πράγματα.

Έχοντας μια σπουδαία σταδιοδρομία η οποία ξεκινάει στην Ιταλία και φτάνει μέχρι την μακρινή Κίνα, η 24χρονη άσος των Καννών είναι έτοιμη να εντυπωσιάσει για καιρό ακόμα και μέσα αλλά και έξω από τον αγωνιστικό χώρο με την απείρου κάλλους ομορφιάς της, αλλά και τα υπόλοιπα προσόντας της. Που δεν είναι και λίγα…

Το “μήλο” λοιπόν έπεσε λίγο πιο δίπλα από τη… μηλιά, αφού όπως και ο ποδοσφαιριστής πατέρας της ασχολήθηκε με τον αθλητισμό, αλλα όχι με την “στρογγυλή θεά”. Ασχολείται με τον χορό, παλιότερα ήταν και μαζορέτα, ενώ δεν παραλείπει να τραγουδάει ταυτόχρονα. Θαυμάζει τον Michael Jordan και αγαπημένο της φαγητό είναι το σούσι. Πιστεύει πολύ στον Χριστό και ότι πιο πολύτιμο έχει είναι η οικογένεια της. Αν ένας άντρας θέλει να την κατακτήσει θα πρέπει να λατρεύει το καλοκαίρι και τα ταξίδια. Με ύψος 1.90 και… αγγελικό πρόσωπο που περισσότερο μοιάζει με μοντέλο, παρά με αθλήτρια του βόλει η διεθνής άσος των ΗΠΑ,  Τζουλιάν Φόσετ ήρθε στο παγκόσμιο βόλεϊ για να… μείνει.

Αυτήν την στιγμή στην Γαλλία νιώθει υπέροχα όπως δήλωσε και μετά το τέλος του παιχνιδιού: ”Οι προσδοκίες μου να ανταποκριθώ σε αυτόν τον αγώνα ήταν να δώσω το 100% και να κερδίσω. Δεν ήξερα ποια θα ήταν η έκβαση των επιδόσεών μου, αλλά εγώ πίστευα στον εαυτό μου και ήμουν προετοιμασμένη. Έκανα το καλύτερο που μπορούσα. Ήταν ένα πραγματικά διασκεδαστικό παιχνίδι και είμαι πολύ χαρούμενη που πήραμε τη νίκη. ”

Αυτός είναι ο πρώτος της χρόνος στην γαλλική ομάδα και όπως η ίδια επισημαίνει είναι πολύ ικανοποιημένη: “Μέχρι στιγμής νιώθω μεγάλη χαρά εδώ. Οι Κάννες είναι ένα από τα πιο γνωστά κλαμπ κυρίως στον κόσμο του βόλεϊ και είναι μεγάλη μου τιμή να βρίσκομαι εδώ. Αγαπώ την ομάδα και όλο το επιτελείο. Και φυσικά, αυτό είναι ένα από τα πιο όμορφα μέρη του κόσμου. Δεν μπορώ να παραπονεθώ. “