Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Στο Κουσάντασι με στόχο την πρόκριση

Στο Κουσάντασι με στόχο την πρόκριση

Στο Κουσάντασι της Τουρκίας βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες ο Άρης προκειμένου την Παρασκευή να συμμετάσχει στο Βαλκανικό Κύπελλο με στόχο να διεκδικήσει την πρόκριση του στο Challenge Cup.

Η “κιτρινόμαυρη” αποστολή αναχώρησε οδικώς το βράδυ της Τετάρτης από την Θεσσαλονίκη με τον Γιάννη Τσαϊρέλη να έχει όλες τις αθλήτριες του στην διάθεση.

Το κλίμα στο στρατόπεδο του Άρη εν όψει των πρώτων επίσημων αγωνιστικών του υποχρεώσεων είναι πολύ καλό, η αναχώρηση συνοδεύθηκε με πολλά χαμόγελα και άπαντες είναι αισιόδοξοι ότι η ομάδα μπορεί να επιστρέψει στην βάση της έχοντας κατακτήσει το εισιτήριο για το Challenge Cup της φετινής σεζόν.

Οι “κιτρινόμαυρες” που συμμετέχουν στον Β Όμιλο θα αναμετρηθούν με την Σερβική Ok Jedinstvo (17/09) και την Janta Volej (18/09) απο τα Σκόπια, ενώ στον Α Όμιλο συμμετέχουν οι Drita Gjilan (Κόσοβο), CSO Valuntari (Ρουμανία) και Aydin BBSK (Τουρκία). Οι δύο πρώτες ομάδες των Ομίλων θα αναμετρηθούν μεταξύ τους με τον νικητή να κερδίζει και την πρόκριση στο Challenge Cup.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ 

Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 
11:00 Drita Gjilan (Κόσοβο) – CSO Valuntari (Ρουμανία)
15:00 Ok Jedinstvo (Σερβία) – Άρης
19:00 Drita Gjilan (Κόσοβο) – Aydin BBSK (Τουρκία)

Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου
11:00 Ok Jedinstvo (Σερβία) – Janta Volej Skopje (Σκόπια)
15:00 Aydin BBSK (Τουρκία) – CSO Valuntari (Ρουμανία)
19:00 Janta Volej Skopje (Σκόπια) – Άρης

Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 
11:00 Α3- Β3
13:00 Β2 – Α2
15:00 Β1-Α1