Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Στο Μαρκόπουλο η Φακοπουλίδου

Στο Μαρκόπουλο η Φακοπουλίδου

Μια ανάσα από την απόκτηση της Νάσιας Φακοπουλίδου βρίσκεται το Μαρκόπουλο καθώς απομένουν μόνο οι λεπτομέρειες για να ανακοινωθεί η 18χρονη ακραία.

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Μαρκόπουλου συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς προκειμένου η ομάδα των Μεσογείων να παρουσιαστεί ακόμη πιο δυνατή τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Η ομάδα της Ανατολικής Αττικής  βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση της  νεαρής Φακοπουλίδου αφού  απομένουν τα τυπικά για να ανακοινωθεί η απόκτησή της και να αποτελέσει ένα ακόμη πολύτιμο εργαλείο στα χέρια του Γιάννη Νικολάκη.

fakopoylidou-nasia

Η 18χρονη ακραία αποτελεί ένα από τα μεγάλα ταλέντα του ελληνικού βόλεϊ έχοντας κατακτήσει την 4η θέση στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Νεανίδων και παρά το νεαρό της ηλικίας της έχει παραστάσεις από Α1 αφού την περασμένη αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε  στον  Φιλαθλητικό Λαρισαϊκό.

Ωστόσο η απόφασή της να επικεντρωθεί στο σχολείο και τις εξετάσεις την οδήγησαν να σταματήσει στα μισά της περιόδου από την ομάδα της Λάρισας, ωστόσο πλέον επιστρέφει δυναμικά  έχοντας όνειρα και φιλοδοξίες  για την παρουσία της στο Μαρκόπουλο.