Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Στο Μαρκόπουλο η Fitzmorris

Στο Μαρκόπουλο η Fitzmorris

Η Audrianna Fitzmorris θα είναι η επιθετική αιχμή του Μαρκόπουλου τη νέα αγωνιστική περίοδο με την ομάδα των Μεσογείων να ανακοινώνει την απόκτηση της 25χρονης Αμερικανίδας διαγώνιας.

Μετά από μια «γεμάτη» σεζόν στο Ελβετικό πρωτάθλημα με την φανέλα της Cheseaux η Audrianna Fitzomorris έρχεται στην Ελλάδα για λογαριασμό του Μαρκόπουλου.

Η ύψους 2.02, Αμερικανίδα διαγώνια, ξεκίνησε την καριέρα της από το κολλεγιακό πρωτάθλημα και το Stanford με το οποίος πανηγύρισε 3 πρωταθλήματος NCAA, ενώ το 2018 αναδείχθηκε καλύτερη μπλοκερ.

Η ανακοίνωση του ΑΟ Μαρκοπούλου

Ο Αθλητικός Όμιλος Μαρκοπούλου καλωσορίζει την Audriana Fitzmorris στην γυναικεία ομάδα της Volleyleague. Η 25χρονη (1997) από τις ΗΠΑ, αγωνίζεται στη θέση της διαγωνίου, έχει ύψος 2.02 και την περσινή σεζόν αγωνίστηκε με τα χρώματα της ελβετικής VBC Cheseaux, με την οποία τερμάτισε στην 5η θέση της ελβετικής λίγκας.

Ξεκίνησε την καριέρα της στο κολλέγιο του Stanford, με το οποία κατέκτησε τρία πρωταθλήματα NCAA στα τέσσερα χρόνια που αγωνίστηκε, με πολλές διακρίσεις, ενώ τη σεζόν 2018-19, αναδείχθηκε καλύτερη μπλοκέρ του κολεγιακού πρωταθλήματος και καλύτερη επιθετικός της Pacific-12 Conference.