Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Στο Μαρκόπουλο η Γαροφαλάκη

Στο Μαρκόπουλο η Γαροφαλάκη

Στη Volleyleague με τη φανέλα του Μαρκόπουλου θα αγωνίζεται τη νέα χρονιά η 18χρονη πασαδόρος Ευαγγελία Γαροφαλάκη καθώς η ομάδα των Μεσογείων συνεχίζοντας να επενδύει σε νεαρές και ταλαντούχες αθλήτριες ανακοίνωσε την απόκτησή της.

Στο γήπεδο όπου το 2019 αναδείχθηκε ως καλύτερη πασαδόρος του Final-4 του Πανελληνίου πρωταθλήματος Κορασίδων θα αγωνίζεται πλέον η Ευαγγελία Γαροφαλάκη.

Η 18χρονη διεθνής πασαδόρος του Ναύαρχου Βότση έπειτα απο την εξαιρετική παρουσία που είχε τα τελευταία χρόνια με την ομάδα της, αφήνει την Θεσσαλονίκη και κατηφορίζει πλέον στην Αθήνα για λογαριασμό του Μαρκόπουλου.

Μια ακόμη σημαντική μεταγραφή για τον ΑΟ Μαρκοπούλου που συνεχίζει να δίνει ευκαιρίες στο νέο… “αίμα” του ελληνικού βόλεϊ προσθέτοντας στο ρόστερ του την ταλαντούχα και πολλά υποσχόμενη Θεσσαλονικιά αθλήτρια.

Η Ευαγγελία Γαροφαλάκη από την πλευρά της αναφερόμενη στην μεταγραφή της τόνισε “Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που εντάσσομαι σε ένα σωματείο με μεγάλη αθλητική ιστορία στον χώρο του βόλεϊ και αναμένω με ανυπομονησία την έναρξη της φετινής σεζόν. Εύχομαι να πραγματοποιηθούν όλοι οι στόχοι του συλλόγου και να έχουμε ένα όμορφο πρωτάθλημα χωρίς τραυματισμούς. Σίγουρα η πανδημία του κορωνοϊού ζημίωσε και προκάλεσε μεγάλα πλήγματα στις ομάδες, όμως ευελπιστώ σε μια αρμονική χρόνια. Ευχαριστώ την διοίκηση, τον προπονητή και τον πρόεδρο της ομάδας για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου και εύχομαι να φανώ αντάξια των προσδοκιών. Εύχομαι καλή αγωνιστική χρόνια με επιτυχίες και γεμάτα γήπεδα! “.

Η ανακοίνωση του ΑΟ Μαρκοπούλου

Ο ΑΟ Μαρκοπούλου ανακοινώνει την απόκτηση της Ευαγγελίας Γαροφαλάκη. Η 18χρονη πασαδόρος (2003), από το 2018 αγωνιζόταν στην ομάδα του Ναυάρχου Βότση, ενώ το 2019 βραβεύτηκε στο δημοτικό γυμναστήριο Μαρκοπούλου ως η καλύτερη πασαδόρος του Final-4 Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κορασίδων.

Η Ευαγγελία, διεθνής με τις ομάδες Παγκορασίδων (U15), Κορασίδων (U17) και Νεανίδων (U19), έχει κατακτήσει ένα πανελλήνιο πρωτάθλημα κορασίδων (2019) και τη πρώτη θέση στο πρωτάθλημα της ΕΠΕΣΘ την ίδια χρονιά.

Ευχαριστούμε θερμά τον σύλλογο του Ναυάρχου Βότση για τη συνεργασία και ευχόμαστε καλή τύχη για τη συνέχεια.