Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Στο Μίλωνα ο Αλέξανδρος Νανόπουλος

Στο Μίλωνα ο Αλέξανδρος Νανόπουλος

Από τη Νίκαια, στη Νέα Σμύρνη μετακομίζει φέτος ο 17χρονος διεθνής νεαρός άσος του Ιωνικού Ν. Αλέξανδρος Νανόπουλος, που σύμφωνα με πληροφορίες του Volleyplanet, τη νέα σεζόν θα ενισχύσει την προσπάθεια ου Μίλωνα για διάκριση στη Volley League, στο ντεμπούτο του στην κορυφαία κατηγορία.

Ο Κορίνθιος ακραίος/διαγώνιος (1.88μ) και αρχηγός της Εθνικής Κ21, που ξεκίνησε το βόλεϊ τη σεζόν 2018-2019 με τα χρώματα του Παμβοχαϊκού και στη συνέχεια έπαιξε για 2 χρόνια στον Αστέρα Νίκαιας, στο φετινό Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ21 της ΕΣΠΕΔΑ, όπου ο Ιωνικός Νίκαιας κέρδισε τον Μίλωνα στον τελικό και κατέκτησε τον τίτλο, αναδείχθηκε MVP της διοργάνωσης.

Από τις 16 Ιουνίου ο “Νανο” βρίσκεται στο Άργος όπου η Εθνική Εφήβων προετοιμάζεται για να διεκδικήσει την πρόκριση στη τελική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Βόλεϊ αγοριών K20. Η “γαλανόλευκη” του ομοσπονδιακού τεχνικού, Στέφανου Νανά από 30 Ιουνίου έως 2 Ιουλίου θα αντιμετωπίσει την Γαλλία, την Γερμανία και τη Σουηδία στον 3ο προκριματικό γύρο του Ευρωβόλεϊ εφήβων.

Την πρόκριση στη τελική φάση θα πάρει ο πρώτος του ομίλου και ο καλύτερος δεύτερος των δύο ομίλων της τρίτης προκριματικής φάσης (Ισπανία, Σλοβενία, Ολλανδία και Φινλανδία αγωνίζονται στον άλλον όμιλο).