ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Στο πλευρό της Εθνικής και της «Αρτάνας» ο ΑΟ Θήρας!

Στο πλευρό της Εθνικής και της «Αρτάνας» ο ΑΟ Θήρας!

Σε ένα ακόμη σημαντικό διεθνές ραντεβού του αθλήματος η Εθνική Γυναικών δεν ήταν μόνη της…

Στους αγώνες του β’ ομίλου του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος γυναικών της Βουλγαρίας,  φίλοι της «γαλανόλευκης» βρέθηκαν στις κερκίδες του «Κολοντρούμ» της Φιλιππούπολης και μαζί με τη στήριξη στην ελληνική ομάδα έκαναν με τις φωνές, τα απλωμένα πανό και τις σημαίες τους αισθητή την παρουσία τους.

Μεταξύ των λιγοστών Ελλήνων φιλάθλων, δίπλα σε όλο το ταξίδι της ομάδας  μας βρέθηκε και αντιπροσωπεία του ΑΟ Θήρας, που εντός των αγωνιστικών γραμμών του γηπέδου  εκπροσωπήθηκε από τη διεθνή μας λίμπερο, Μαριαλένα Αρτακιανού και στην εξέδρα, από τον πρόεδρο Γιώργο Σκοπελίτη, τον αντιπρόεδρο Ανδρέα Πατηνιώτη, το στατιστικολόγο Γιώργο Μυλωνά, την υπεύθυνη Τύπου, Σπυριδούλα Σιγάλα και τους  φίλους της ομάδας Σκοπελίτη Μάριο, Ελένη Πατηνιώτη, Μαρία Πατηνιώτη, Γεωργία Πατηνιώτη.

Η παρέα από τη Σαντορίνη ξεκίνησε από τις Κυκλάδες, έκαναν χιλιάδες χιλιόμετρα για να φωνάξουν υπέρ της «γαλανόλευκης» και να ενισχύσουν με το χειροκρότημά τους τις προσπάθειες των διεθνών μας, για την πρόκριση.

Μάλιστα  στη Φιλιππούπολη συνάντησαν και μία πρώην «Σαντορινιά» άσο, την Βουλγάρα πρωταθλήτρια Ράντι Τένεβα, με την οποία είχαν εγκάρδιες συνομιλίες, τόσο στην ελληνική κερκίδα, όσο και έξω από το γήπεδο, όπου θυμήθηκαν όμορφες στιγμές από την θητεία της Τένεβα στην ομάδα, αλλά και την ζωή στο κοσμοπολίτικο νησί των Κυκλάδων.

Το ταξίδι για την Εθνική μας, αλλά και τους εκδρομείς της Σαντορίνης τέλειωσε πρόωρα και μπορεί η «γεύση», που άφησε στο τέλος ο πρόωρος αποκλεισμός της ελληνικής ομάδας να μην είναι η γλυκιά, ωστόσο ο «έρωτας» των ανθρώπων της Σαντορίνης για το βόλεϊ, είναι μεγάλος, όπως και το μέλλον αυτής της «φουρνιάς» της Εθνικής, που ασφαλώς, παρά τη δυσκολία του ομίλου, είχε την ευκαιρία να φτάσει ακόμη ψηλότερα.

Αυτό όμως είναι το βόλεϊ και ο αθλητισμός και όλοι μας θα πρέπει να στηρίξουμε την Εθνική μας ομάδα, σε αυτή τη δύσκολη φάση και να ανανεώσουμε το ραντεβού μας με τις διεθνείς μας για το επόμενο μεγάλο «ταξίδι» της «γαλανόλευκης».