ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Στο πλευρό της Εθνικής ο Μαυρομάτης

Στο πλευρό της Εθνικής ο Μαυρομάτης

Μία ευχάριστη έκπληξη περίμενε την ελληνική αποστολή στην πρεμιέρα των αγώνων του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κοριτσιών U18 στο Σαμόκοβ, καθώς λίγο πριν το σερβίς του αγώνα Γερμανίας-Ρωσίας την εμφάνισή του στο «Σαμοκόβ Αρένα» έκανε ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ, Αχιλλέας Μαυρομάτης.

Ασφαλώς η αυθημερόν επίσκεψη του κ. Μαυρομάτη στην βουλγαρική έδρα, αποκτά σημειολογική σημασία, αφού τη στιγμή της διεξαγωγής μιας πολύ σημαντικής διοργάνωσης του γυναικείου βόλεϊ, του φάιναλ φορ Κυπέλλου Ελλάδας στο Αγρίνιο, εκείνος προτίμησε να βρεθεί στο πλευρό της Εθνικής Κορασίδων και να συμπαρασταθεί στην προσπάθεια των μελλοντικών αστεριών του ελληνικού γυναικείου βόλεϊ.

Αύριο ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας θα επιστρέψει στην Ελλάδα, για να παρακολουθήσει από κοντά τον τελικό αυτής της γιορτής του γυναικείου βόλεϊ , που γα πρώτη φορά φιλοξενείται στο Αγρίνιο.

ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ
22/05/2024

Κώστας Χριστοφιδέλης: «Τεράστια τιμή η Εθνική, είμαι αισιόδοξος ότι μπορούμε να διακριθούμε» (vid)

Μία ημέρα μετά την ονομαστική του εορτή ο Κώστας Χριστοφιδέλης παραχώρησε στην κάμερα του volleyball.gr την πρώτη του μεγάλη συνέντευξη ως ο νέος ομοσπονδιακός...