ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Στο πλευρό της Γκαβαμί ο ΠΑ.Σ.Α.Π

Στο πλευρό της Γκαβαμί ο ΠΑ.Σ.Α.Π

Σε μία αξιέπαινη πρωτοβουλία προχώρησε το προεδρείοπ του ΠΑ.Σ.Α.Π δείχνοντας την ευαισθητοποίηση και την συμπαράσταση των αθλητών και αθλητριών της Ελλάδας στο δράμα της 25χρονης Ιρανοβρετανής, Γκοντσέχ Γκαβαμί.

Με αφορμή τον “εφιάλτη” που ζει εδώ και περίπου 4 μήνες κλεισμένη στη φυλακή η Ιρανοβρετανή, Γκοντσέχ Γκαβαμί, επειδή ήθελε να δεί έναν αγώνα βόλεϊ, το προεδρείο του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Πετοσφαιριστών σε επιστολή που απέστειλε στους Προέδρους Ε.Ο.Π.Ε και ΕΣΑΠ, κ.κ. Αχι.Μαυρομάτη και Π.Ταρνατώρο αντίστοιχα, καλεί όλους τους αθλητικούς συλλόγους της χώρας σε ομαδικές φωτογραφήσεις, στις οποίες οι αθλητές και οι αθλήτριες θα στέλνουν τα δικά τους μηνύματα συμπαράστασης στην 25χρονη Γκοντσέχ στα Ελληνικά, Αγγλικά και Αραβικά.

Το πλήρες κείμενο της επιστολής του ΠΑ.Σ.Α.Π

Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε,

Με αφορμή την απαράδεκτη κράτηση και καταδίκη (;) της Ghoncheh Ghavami, της οποίας το έγκλημα ήταν να θέλει να παρακολουθήσει έναν αγώνα βόλεϊ, θεωρούμε ότι η οικογένεια της ελληνικής πετοσφαίρισης, οφείλει να ακολουθήσει τις πρωτοβουλίες/αντιδράσεις που έχουν ξεκινήσει σε διάφορες χώρες, εξαπλώνοντας το μήνυμα  «Free Ghoncheh Ghavami», « غنچه قوامی را ازاد کنید», «Ελευθερώστε την Ghoncheh Ghavami», «Το βόλεϊ δεν είναι έγκλημα» κτλ.

Ο ΠΑ.Σ.Α.Π λοιπόν απευθύνει κάλεσμα σε όλους τους αθλητικούς συλλόγους της χώρας ανεξαρτήτως κατηγορίας, να οργανώσουν τις επόμενες αγωνιστικές μια ομαδική φωτογράφιση (κατά προτίμηση πριν τον αγώνα) με αναρτημένα μηνύματα συμπαράστασης (και στις τρεις γλώσσες αγγλικά, ελληνικά, αραβικά) στον αγώνα της Ghoncheh Ghavami, όπως στο παράδειγμα της Πάντοβα στην Ιταλία.

Ο ΠΑΣΑΠ θα αναλάβει να συλλέξει το σύνολο του φωτογραφικού υλικού το οποίο στη συνέχεια θα δημοσιοποιήσει και θα στείλει τόσο στην FIVB όσο και στην Ιρανική Ομοσπονδία και την Ιρανική πρεσβεία στην Ελλάδα, προσβλέποντας σε μια θετική εξέλιξη και απελευθέρωσης της φίλης του βόλεϊ….

Αποστολή φωτογραφιών στο: info@pasap.gr

Προσβλέποντας στην θετική σας ανταπόκριση.

ΠΗΓΗ: ΠΑ.Σ.Α.Π