ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Στο πλευρό της Κορασίδων ο ΣΦΕΕΟΠ

Στο πλευρό της Κορασίδων ο ΣΦΕΕΟΠ

Την έμπρακτη στήριξη της Εθνικής Κορασίδων αναλαμβάνοντας τα έξοδα προετοιμασίας της στην Αθήνα από τις 22 έως 26 Δεκεμβρίου ανακοίνωσε ο Σύλλογος Φίλων Ελληνικών Εθνικών Ομάδων Πετοσφαίρισης συνεχίζοντας έτσι να βρίσκεται δίπλα στα αντιπροσωπευτικά μας συγκροτήματα…

Για μια ακόμη φορά ο Σύλλογος Φίλων Ελληνικών Εθνικών Ομάδων Πετοσφαίρισης φροντίζει να είναι στο πλευρό των Εθνικών μας ομάδων.

Μετά την Εθνική Εφήβων, ο ΣΦΕΕΟΠ «υιοθέτησε» και την Εθνική Κορασίδων αναλαμβάνοντας να καλύψει τα έξοδα προετοιμασίας της στην Αθήνα το διάστημα 22- 26 Δεκεμβρίου.

Μια κίνηση ιδιαίτερα σημαντική αποδεικνύοντας πως ο Σύλλογος προχωρά και με ουσιαστικές πράξεις σε μια προσπάθειά του να «ενεργοποιήσει» όσους περισσότερους μπορεί να προσφέρουν στις Εθνικές μας ομάδες.

Η ανακοίνωση του Συλλόγου Φίλων Ελληνικών Εθνικών Ομάδων Πετοσφαίρισης :

«Ο Σύλλογος Φίλων Ελληνικών Εθνικών Ομάδων Πετοσφαίρισης συνεχίζοντας τις πρωτοβουλίες του για έμπρακτη ενίσχυση των αντιπροσωπευτικών μας συγκροτημάτων ανακοινώνει την στήριξη της Εθνικής Κορασίδων αναλαμβάνοντας τα έξοδα προετοιμασίας της στην Αθήνα από 22 έως 26 Δεκεμβρίου.

Μετά την Εθνική Εφήβων ο ΣΦΕΕΟΠ πιστός στην προσπάθεια του για ενίσχυση των Εθνικών ομάδων  βρίσκεται στο πλευρό της Εθνικής Κορασίδων που διεκδικεί την πρόκρισή της προς τα τελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Ο Σύλλογος πιστεύοντας στο μέλλον του Ελληνικού βόλεϊ, αναλαμβάνει τα έξοδα προετοιμασίας της Εθνικής στην Αθήνα στηρίζοντας κατ αυτόν τον τρόπο την δύσκολη προσπάθεια των κοριτσιών στην πορεία τους προς τα προκριματικά του Μαυροβουνίου.

Το ελληνικό βόλεϊ έχει παρελθόν, παρόν και κυρίως μέλλον… Αρκεί ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ και με οποιονδήποτε τρόπο μπορεί ο καθένας ξεχωριστά, να στηρίξουμε τις προσπάθειες των Εθνικών μας ομάδων».