PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Στο πλευρό των πυρόπληκτων το City

Στο πλευρό των πυρόπληκτων το City

Στο πλευρό των συνανθρώπων μας που έχουν πληγεί από τις πυρκαγιές των τελευταίων ημερών βρίσκεται η ομάδα βόλεϊ του Αιγάλεω καθώς με πρωτοβουλία αθλητριών του συγκεντρώθηκαν τρόφιμα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης τα οποία παραδόθηκαν στον Δήμο του Αιγάλεω προκειμένουν αυτά να μεταφερθούν σε αυτούς που τα έχουν ανάγκη.

Αρωγός στην προσπάθεια του Δήμου Αιγάλεω για ανθρωπιστική βοήθεια προς τους πυρόπληκτους στάθηκε η ομάδα βόλεϊ των γυναικών δείχνοντας προς όλους ότι ο αθλητισμός εκτός από νίκες και τρόπαια είναι και κοινωνική προσφορά.

Έτσι οι αθλήτριες του City κινητοποιήθηκαν και συγκέντρωσαν είδη πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες των πυρκαγιών και εν συνεχεία αντιπροσωπεία τους αποτελούμενη απο τις Τριγωνίδου, Λύρα και Πατεράκη τα παρέδωσαν στο δημαρχείο του Αιγάλεω παρουσία του δημάρχου Γιάννη Γκίκα.

Η ανακοίνωση του ΑΟ Αιγάλεω

Το τμήμα βόλεϊ του Αιγάλεω ΑΟ θέλοντας να δείξει έμπρακτα τη βοήθεια του προς τους πληγέντες των πυρκαγιών και να σταθεί αρωγός στο κάλεσμα του Δήμου Αιγάλεω για ανθρωπιστική βοήθεια παρέδωσε χθες το απόγευμα τρόφιμα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης στο δημαρχείο του Αιγάλεω.

Θέλουμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στην αντιπροσωπεία των αθλητριων μας Πωλίνα Τριγωνιδου, Μαριαλενα Λύρα και Μαριφενια Πατερακη, στην υπεύθυνη των τμημάτων Βόλεϊ Τασούλα Βλαχου και στους αντιπροεδρους του ερασιτέχνη Αιγάλεω ΑΟ Σταύρο Τασιοπουλο και Αποστόλη Μιχαλοπουλο για όλη τη βοήθεια που πρόσφεραν.
PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ
24/12/2023

Άνοδος για Αμαζόνες

Στην 2η θέση της βαθμολογίας ανέβηκαν οι Αμαζόνες μετά τη νίκη τους επί της Ελπίδας Αμπελοκήπων και της νίκης που πέτυχε ο ΖΑΟΝ κόντρα στον Απόλλωνα στην...