ΔΙΕΘΝΗ

Στο… πόδι όλοι για τον Οσμάνι

Στο… πόδι όλοι για τον Οσμάνι

Συγκινητική υποδοχή επιφύλαξαν διοίκηση και κόσμος της Τρεντίνο στον Κουβανό σουπερστάρ της Λούμπε Ματσεράτα Τσιβιτανόβα, Οσμάνι Χουαντορένα, που έπειτα από δύο χρόνια  επέστρεψε ξανά στο Τρέντο, όπου αγωνίστηκε κόντρα στην πρώην του ομάδα.

Για μια ακόμη φορά όμως οι γείτονες Ιταλοί μας έκαναν να αναρωτηθούμε πόσο πίσω είμαστε σε αθλητική παιδεία… Χωρίς το παραμικρό ίχνος αντιπαλότητας, αποδοκιμασίας η οποιασδήποτε άλλης άσχήμιας, οι φίλοι της Τρεντίνο, χειροκρότησαν θερμά τον πρώην συμπαίκτη του “δικού” μας Τζούριτς, μολονότι πολλοί δεν πίστευαν ακόμη στα μάτια τους βλέποντας τον Χουαντορένα στο “Παλατρέντο” με άλλη φανέλα!

Πέρα όμως από το θερμό χειροκρότημα και τα δώρα των “τιφόζι” της Τρεντίνο, τον 30χρονο Κουβανό άσο βράβευσε για την παλιότερη προσφορά του στο Τρέντο και ο πρόεδρος της “οικοδέσποινας”, Ντιέγκο Μόσνα.

djuric_huantorena

Τελικά όταν ο Χουαντορένα ξεπέρασε την διακιολογημένη  συγκίνησή του λίγο έλειψε για… ευχαριστώ, με 20 πόντους που πέτυχε να κάνει τη… ζημιά στο Τρέντο.

Παρά όμως την τιμητική βραδιά του Κουβανού, τον τελευταίο λόγο στο ματς είχε ο διεθνής μας και τοπ σκόρερ του αγώνα με 23 πόντους, Δημήτρης Τζούριτς, που οδήγησε την ομάδα του, έπειτα από μία επική ανατροπή, στη νίκη με 3-2 σετ (23-25, 21-25, 25-23, 25-16, 16-14) .

Δείτε στο video την ατμόσφαιρα των φίλων της Τρέντο κατά την υποδοχή του πρώην παίκτη της ομάδας τους