DARK ROOM

Στο στόχαστρο μανιακού άνδρα διεθνής Τουρκάλα σουπερστάρ

Στο στόχαστρο μανιακού άνδρα διεθνής Τουρκάλα σουπερστάρ

Λίγες εβδομάδες μετά τους ξέφρενους πανηγυρισμούς της Τουρκίας για την κατάκτηση του τίτλου του VNL γυναικών η χαρά της διεθνούς  άσου Χάντε Μπαλαντίν, μετατράπηκε σε έναν πραγματικό εφιάλτη!

Η Τουρκάλα καλλονή η οποία έχει περισσότερους από 855.000 ακόλουθους στο Instagram, έπεσε θύμα διαδικτυακής παρενόχλησης, καθώς από την ημέρα του ιστορικού θριάμβου άγνωστος άνδρας μέσω μνημάτων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, την εκφοβίζει για τη ζωή της.

“Θα σου ρίξω οξύ στο πρόσωπο”,  “Δεν θα πεθάνω μέχρι να πάρω την εκδίκησή μου” και “Θα ακολουθήσω το αυτοκίνητό σου στο γήπεδο” είναι μερικά από τα απειλητικά μηνύματα που έστειλε στη Μπαλαντάν χρήστης με το όνομα “Mustafa N”.

«Φοβάμαι για τη ζωή μου», παραδέχτηκε σε συνέντευξή της στην εφημερίδα “Sabah” για το Cyber Bullying που υπέστη η 25χρονη άσος, που πέρα από γραπτά, δέχθηκε και φωνητικά μηνύματα. Έτσι έπειτα από συνεννόηση με τον δικηγόρο της, η αθλήτρια απευθύνθηκε στην αστυνομία και την Γενική Εισαγγελία της Κωνσταντινούπολης και ζήτησε τη σύλληψη και την τιμωρία του. Οι αρχές έλαβαν σοβαρά υπόψη το αίτημα της Μπαλαντίν, ειδικά μετά την προσπάθειά του αγνώστου να διαρρήξει το γήπεδο της ομάδας της Εξαστίμπασι.

Τελικά, ο εφιάλτης της Μπαλαντίν έλαβε τέλος, καθώς οι αστυνομικές αρχές συνέλαβαν το μανιακό άνδρα, εναντίον του οποίου έχει κινηθεί νομική διαδικασία.