ΔΙΕΘΝΗ

Στο Βέλγιο ο Μουνιόθ

Στο Βέλγιο ο Μουνιόθ

Τα ηνία της Εθνικής ομάδας του Βελγίου ανέλαβε και επίσημα ο Φερνάντο Μουνιόθ με την Ομοσπονδία των «Κόκκινων Δράκους» να ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Ισπανό τεχνικό του Ολυμπιακού.

Έχοντας «οδηγό» την απόλυτα πετυχημένη παρουσία του στην Εθνική Ισπανίας από το 2011 έως το 2019, ο Φερνάντο Μουνιόθ αναλαμβάνει χρέη Ομοσπονδιακού στο Βέλγιο θέλοντας να επαναλάβει τις επιτυχίες του και με την ομάδα της κεντρικής Ευρώπης.

Ο 49χρονος τεχνικός υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας έως 2024 και πρωταρχικός στόχος όλων είναι οι «κόκκινοι» να εξασφαλίσουν την παρουσία τους στο Ευρωπαϊκό του 2021 και 2023, ενώ και η πρόκριση στα τελικά του Παγκοσμίου του 2022 είναι αρκετά ψιλά στις προτεραιότητες της Βελγικής Ομοσπονδίας.

Ο Φερνάντο Μουνιόθ σχολιάζοντας την έναρξη της συνεργασίας του με την Ομοσπονδίας του Βελγίου τόνισε «Για μένα είναι τιμή μου να δουλεύω στη Βελγική Ομοσπονδία και με τους «Κόκκινους Δράκους». Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. De Buysscher και τον κ. Hoeyberghs που πίστεψαν σε μένα να ξεκινήσω μαζί ένα επιτυχημένο έργο. Τόσο οι βραχυπρόθεσμοι όσο και οι μεσοπρόθεσμοι στόχοι είναι πολύ σημαντικοί για τον καθένα μας. Ανυπομονώ να ξεκινήσω και να δουλεύω με αυτή την φανταστική ομάδα παικτών. Ελπίζω όλοι οι φίλαθλοι να απολαύσουν το βόλεϊ που θα παρουσιάσουμε για να πετύχουμε τους στόχους μας».