A2

Στο ΖΑΟΝ Μολδοβανίδη-Καραμαούνα

Στο ΖΑΟΝ Μολδοβανίδη-Καραμαούνα

Μετά την απόκτηση των Ντόνα, Καπέλου, Σκυθιώτη, ο ΖΑΟΝ συνεχίζει την μεταγραφική του ενίσχυση και  ανακοίνωσε την 21 χρονη ακραία, (1μ79) Τατιάνα Μολδοβανίδη, η οποία αγωνίστηκε σε Ηρακλή Κηφισιάς, Παπάγου και πέρυσι στο Αιγάλεω.

Χαρακτηριστικά η επίσημη ανακοίνωση του συλλόγου των βορείων προαστίων αναφέρει:

«Επιστρέφει στο Ζηρίνειο και στον ΖΑΟΝ η Τατιάνα Μολδοβανίδη. Ακραία και ταλαντούχα θα ενισχύσει την ομάδα τα επόμενα δύο χρόνια . Ως αρχηγός του Ηρακλή Κηφισιάς στα αναπτυξιακά τμήματα γνώρισε πολλές επιτυχίες- πανελλήνιο ασημένιο μετάλλιο νεανίδων και κορασίδων, ενώ παράλληλα διακρίθηκε στο beach volley κατακτώντας δύο χρυσά και δύο πανελλήνια ασημένια μετάλλια. Εκπροσώπησε τη χώρα μας σε βαλκανικά πρωταθλήματα και continental cups.
Πέρυσι διακρίθηκε με την ομάδα του Αιγάλεω.
Καλή αγωνιστική χρονιά Τατιάνα μας !!!»

Η μέχρι τώρα πορεια της Μολδοβανίδη

2015-2016 ΑΟ Αιγάλεω

2014-2015 Παπάγου

2013-2014 Ηρακλής Κηφισιάς

2009-2013 Ακαδημίες Ηρακλής Κηφισιάς

Επέστρεψε η Καραμαούνα!

Επίσης ο ΖΑΟΝ ανακοίνωσε και την 18 χρονη ακραία, (1μ80)  Μαρία Καραμαούνα, η οποία ξεκίνησε από τις ακαδημίες του ΖΑΟΝ και είχε σταματήσει για τρία χρόνια, ώστε να προετοιμαστεί για τις πανελλήνιες εξετάσεις και την είσοδο της στα ΑΕΙ. Η ανακοίνωση του συλλόγου για την αθλήτρια:

«Ο ΖΑΟΝ με μεγάλη χαρά ανακοινώνει την επιστροφή της Μαρίας Καραμαούνα στην ομάδα μετά από απουσία 3 ετών !!!
Μαράκι καλωσόρισες !!!»

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...