Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Στο Ζηρίνειο και φέτος η Κηφισιά!

Στο Ζηρίνειο και φέτος η Κηφισιά!

Με ψήφους 9 υπέρ και 3 δια περιφοράς κατά στο παρά ένα της έναρξης του πρωταθλήματος, η ΕΣΑΠ έδωσε το «οκ» στον ΑΟΠ Κηφισιάς να αγωνιστεί για ακόμα μια σεζόν στο κλειστό του Ζηρινείου.

Οι πιέσεις και η επιχειρηματολογία της διοίκησης των Βορείων Προαστίων «έπιασαν» τόπο και εκεί που μέχρι τα μέσα της εβδομάδας άπαντες θεωρούσαν πως η Κηφισιά είτε θα αλλάξει έδρα (σ.σ κοίταξε και προς Βριλήσσια μεριά) είτε ακόμα και δεν θα κατέβει στο πρωτάθλημα (σ.σ. υπήρξαν σκέψεις)… εξανεμίσθησαν!

Σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειωθεί ότι τόσο η δημοτική αρχή της Κηφισιάς, όσο και η διοίκηση προσκόμισαν αρκετά χαρτιά μέσα στην εβδομάδα, ζητώντας παράταση για τη σεζόν αυτή αφού όπως είπαν υπάρχουν σχέδια για «βύθιση» του κλειστού προκειμένου να φτάσει υψομετρικά τις δέουσες προδιαγραφές. Παράλληλα, στην επιχειρηματολογία τους πρόσθεσαν ότι η αλλαγή έδρας θα ήταν πλήγμα για τους χορηγούς και τον κόσμο της ομάδας που έχει συνδεθεί με την τοπική κοινωνία της Κηφισιάς.

Από την άλλη, είναι απορίας άξιο πως θα κινηθεί η Κύζικος Νέας Περάμου που «ξεσπιτώθηκε» από την έδρα της –η οποία σίγουρα ήθελε περισσότερη δουλειά για να φτάσει να πληρoί μέρος των προδιαγραφών της προκήρυξης- και θα αγωνιστεί στο Λουτράκι.

Και όλα τα παραπάνω αποδεικνύουν περίτρανα ότι στην Ελλάδα -πέραν του ότι δεν υπάρχουν γήπεδα- σε όλους τους τομείς οι κανόνες, οι προκηρύξεις και καμιά φορά και οι νόμοι είναι διακοσμητικοί…