LEAGUE CUP "ΝΙΚΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ"

Με στόχο να φτάσουν τελικό!

Με στόχο να φτάσουν τελικό!
Ο Παμβοχαϊκός και ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης αναμετρώνται στις 6.30 μ.μ (30/1) στο κλειστό της Γλυφάδας και θέλουν για πρώτη φορά να φτάσουν στον τελικό της διοργάνωση του League Cup με στόχο την πρώτη τους παρουσία σε τελικό της διοργάνωσης.
Η ομάδα του Βραχατίου θα παρουσιαστεί ενισχυμένη με τον Αμερικανό διαγώνιο Μαρκ Ντουσάρμ, ο οποίος επέστρεψε τρίτη φορά για να βοηθήσει. «Ανυπομονώ να παίξω. Νιώθω καλά. Θέλω να βοηθήσω τον Παμβοχαϊκό με τον οποίο έχω περάσει πολύ όμορφες στιγμές», δήλωσε ο Ντουσάρμ, που ανακοινώθηκε και επίσημα, επιβεβαιώνοντας μια ακόμη πρωτιά του Volleyplanet. Για την αναμέτρηση μίλησε ο πασαδόρος του Παμβοχαϊκού, Θάνος Τερζής: «Η ομάδα εχει περάσει διάφορα με αποκορύφωμα τον τραυματισμό του Άκη. Θα έρθουμε να χτυπήσουμε το παιχνίδι. Θεωρώ ότι θα ναι ισορροπημένο ματς κι όποιος βρεθεί σε καλύτερη μέρα θα περάσει στον τελικό. Ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί σίγουρα».
«Θα σηκώσουμε την κούπα φέτος»
Από την άλλη, ο Εθνικός προκρίνεται για τρίτη φορά σε τελική φάση της διοργάνωσης, φέτος έχει νικήσει δυο φορές τον Παμβοχαϊκό στο πρωτάθλημα. Το λίμπερο του Εθνικού, ο Άκης Δαρίδης δήλωσε αισιοδόξος: «Αυτό θα είναι διαφορετικό παιχνίδι από αυτό του πρωταθλήματος. Μετά τον ταρυματισμό του Ασπιώτη και την ενίσχυση με τον Ντουσάρμ, θα ναι άλλο παιχνίδι. Ωστόσο, εμείς θέλουμε να παίξουμε στον τελικό. Θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Ξέρουμε να διαχειριζόμαστε το άγχος. Υπάρχει θέληση και πιστεύουμε για το καλύτερο. Έχω προαίσθημα θα σηκώσουμε την κούπα φέτος».
Α΄ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ LEAGUE CUP «ΝΙΚΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ» 2014-15
Γυμναστήριο «Μάκης Λιούγκας» – Γλυφάδα – Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015
18.30 (Nοvasports-3): Παμβοχαϊκός – Μ.Γ.Σ.Εθνικός Αλεξανδρούπολης

Διαιτητές: Κουτσούλας, Θεμελής. Παρατηρητές: Αντωνούλης, Ιορδανίδης. Επόπτες: Ράντσιου, Χαμπιλού, Διαμαντής, Αντωνόπουλος. Γραμματεία: Παπασηφάκη.

UNCATEGORIZED
19/12/2023

Μ.Δ.Ο. της Ε.Σ.Α.Π.: Στον Παναθηναϊκό η νίκη με 3-0 και «καμπάνες» στον Ολυμπιακό για το επεισοδιακό ματς στο Ρέντη

Με μηδενισμό του Ολυμπιακού και την κατακύρωση της νίκης με 3-0 στον Παναθηναϊκό τιμώρησε με απόφασή του το Μονομελές Δικαιοδοτικό Όργανο της ΕΣΑΠ τους...