Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Στόχος η… υπέρβαση

Στόχος η… υπέρβαση

Ο δρόμος προς τον τελικό για Κηφισιά και Φοίνικα Σύρου περνά από Ζηρίνειο και Βικέλας με τις δύο ομάδες να δηλώνουν αποφασισμένες να καταθέσουν ψυχή, πάθος και δύναμη προκειμένου να κάνουν την υπέρβαση και να πάρουν το προβάδισμα…

Με κεκτημένη ταχύτητα και όσες δυνάμεις της έχουν απομείνει η Κηφισιά συνεχίζει την φετινή της προσπάθεια…

Οι “κυανόλευκοι” των Βορείων προαστίων πραγματοποιώντας εξαιρετική χρονιά κάνοντας ρεκόρ συγκομιδής πόντων (51) αλλά και συμμετέχοντας στον τελικό του Κυπέλλου για 2η φορά στην ιστορία τους, έχουν πετύχει ήδη πολλά περισσότερα από όσα και οι ίδιοι περίμεναν.

Ωστόσο η φιλοδοξίες και τα θέλω τους είναι πολλά και η ημιτελική φάση αποτελεί μια ακόμη μεγάλη πρόκληση για τους ίδιους.

Παρά τα προβλήματα κούρασης, αλλά και του πρόσφατου τραυματισμού του Ζόραν Γιοβάνοβιτς οι “κυανόλευκοι” δηλώνουν έτοιμοι για την τελική μάχη απέναντι στον Φοίνικα Σύρου.

Το πλεονέκτημα έδρας δίνει ένα προβάδισμα στην Κηφισιά έναντι των Πειρατών, ωστόσο ο Κώστας Αρσενιάδης γνωρίζοντας καλά τους κινδύνους και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει κρατά χαμηλούς τόνους…

«Ξέρουμε τις δυσκολίες του παιχνιδιού με τον Φοίνικα, όπως ξέρουμε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε ως ομάδα. Είναι η ώρα που η Κηφισιά θα προσπαθήσει να δικαιώσει τους κόπους μίας ολόκληρης χρονιάς. Η Κηφισιά έχει παίξει πολύ καλό βόλεϊ όλη τη χρονιά αλλά από εδώ και πέρα αυτό δεν μετράει. Μπορεί να κάναμε μία καλή πορεία, αλλά τα play off είναι ουσιαστικά ένα διαφορετικό πρωτάθλημα» δήλωσε ο τεχνικός των “κυανόλευκων” και συμπλήρωσε «Θα μετρήσει η κατάσταση στη οποία βρίσκονται οι ομάδες αυτή την χρονική περίοδο. Εμείς αντιμετωπίζουμε αρκετά προβλήματα τραυματισμών και δεν ξέρουμε σε τι κατάσταση θα είμαστε. Υπάρχει φθορά από τα συνεχόμενα παιχνίδια. Όπως και να έχει εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό».

Όπως τελείωσε την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, έτσι θέλει να ξεκινήσει τα play-off στην Αθήνα κόντρα στην Κηφισιά ο Φοίνικας Σύρου.

Οι Συριανοί έχοντας καλή ψυχολογία, ετοιμοπόλεμους και ξεκούραστους όλους τους παίκτες τους θέλουν να σπάσουν την έδρα των “κυανόλευκων” και να αποκτήσουν αυτοί το πλεονέκτημα εν όψει της συνέχειας.

Ο Νίκολιτς ευελπιστεί οι παίκτες του να παραταχθούν με δύναμη και πάθος απέναντι στην Κηφισιά για να πάρουν τη νίκη που θα τους δώσει και την απαιτούμενη ψυχολογία.

Όπως δήλωσε και ο Σέρβος τεχνικός οι δύο ομάδες γνωρίζονται αρκετά μεταξύ τους και πλέον τα περιθώρια αιφνιδιασμού και εκπλήξεων έχουν μειωθεί στο ελάχιστο

Ο Ντούσκο Νίκολιτς μιλώντας για τον αγώνα τόνισε «Οι δύο ομάδες γνωρίζονται πολύ καλά και από το πρωτάθλημα και από το κύπελλο. Η Κηφισιά μας έχει δυσκολέψει πολύ και το ίδιο θα κάνει και στους ημιτελικούς. Αρχίζουμε μία μεγάλη προσπάθεια για να κάνουμε κάτι πολύ διαφορετικό και πολύ ξεχωριστό με σκοπό να περάσουμε στους τελικούς. Έχουμε κάνει μεγάλη προσπάθεια όλη την σεζόν και είμαστε έτοιμοι να κάνουμε αυτό που πρέπει για την πρόκριση. Έχουμε καλή ψυχολογία και είμαστε καλά προετοιμασμένοι. Θα είναι μία μεγάλη σειρά αγώνων που θα μετρήσει η αντοχή και η θέληση για την πρόκριση».

Το πρόγραμμα των ημιτελικών
Tετάρτη 6 Απριλίου – 1η σειρά
18.00: Κηφισιά – ΑΟ Φοίνικας Σύρου (Νοvasports-2)
Διαιτητές: Γεωργουλέας, Μουλά Λ. Παρατηρητής: Ακαρέπης. Επόπτες: Λιδωρικιώτη, Δαλέκου. Γραμματεία: Παπασηφάκη.

Παρασκευή 8 Απριλίου – 2η σειρά
20.30: Κηφισιά – ΑΟ Φοίνικας Σύρου (Νοvasports-4)

Δευτέρα 11 Απριλίου – 3η σειρά
18.00: ΑΟ Φοίνικας Σύρου – ΑΟΠ Κηφισιά (Νοvasports-1)

Tετάρτη 13 Απριλίου – 4η σειρά
20.30: ΑΟ Φοίνικας Σύρου – ΑΟΠ Κηφισιά (Νοvasports)

Δευτέρα 18 Απριλίου – 5η σειρά (αν χρειαστεί)
18.00: Κηφισιά – ΑΟ Φοίνικας Σύρου (Νοvasports)