A2

Στόχος η παραμονή στην ΕΑΠ του Αγγελόπουλου

Στόχος η παραμονή στην ΕΑΠ του Αγγελόπουλου

Ολοκληρώνεται το α’ στάδιο των προπονήσεων της ΕΑ Πατρών ενόψει της προσεχούς σεζόν στην Α2 Ανδρών, όπου εδώ και μερικές ημέρες το τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας της πατρινής ομάδας ανέλαβε ξανά ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Άρης Αγγελόπουλος.

Ο καταξιωμένος τεχνικός, που έχει συνδέσει άρρηκτα το όνομα του με το ενδοξο παρελθόν της ομάδας αρχικά ως παίκτης κι έπειτα προπονητής, γύρισε ξανά, μετά το πέρασμά του από την Παναχαϊκή, έπειτα από μία ντουζίνα χρόνια στο σωματείο της… καρδιάς του με στόχο να ξαναδώσει στην ΕΑΠ την αίγλη και τη θέση που αξίζει ιστορικά στο ελληνικό ανδρικό βόλεϊ.

Επειδή όμως τα τελευταία χρόνια η ΕΑΠ, σε αυτές τις δύσκολές και αβέβαιες εποχές για όλους βρίσκεται σε ένα ματαβατικό στάδιο αλλά και επειδή ο 56χρονος έμπειρος τεχνικός ξέρει ότι δεν υπάρχουν  “μαγικά” στον αθλητισμό, προσπαθεί να περάσει σε όλους το μηνυμα πως  η αναγέννηση άπαντες οι φίλοι του αχαϊκού και όχι μόνο βόλεϊ οραματίζονται, θα επέλθει μόνο μέσα από ομαδική προσπάθεια , συνέπεια, υπομονή, επιμονή και κυρίως σκληρή δουλειά.

Για αυτό και σε μία ομάδα, σαν αυτή που έχει σήμερα στα χέρια του ο Άρης Αγγελόπουλος, αποτελούμενη κυρίως από νεαρούς διεθνείς αθλητές του εφήβων παίδων και παμπαίδων, φετινός στόχος είναι η παραμονή στην Α2 Ανδρών. Στην προσπάθεια μάλιστα υλοποίησης αυτού του στόχου ενδεχομένως πέρα από τη στήριξη στα “δικά της παιδιά” η διοίκηση της ομάδας να προχωρήσει στην απόκτηση 2-3 ανάλογων αθλητών.

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...