Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Στόχος οι τίτλοι για «παλιούς» και «νέους»

Στόχος οι τίτλοι για «παλιούς» και «νέους»

Στα… βαθιά με το «καλημέρα» έπεσαν οι «ερυθρόλευκοι» κατά την σημερινή πρώτη προπόνηση του Ρομπέρτο Πιάτσα, ωστόσο αυτό δεν εμπόδισε τους Μενέλαο Κοκκινάκη και Ντίμα Φιλίπποφ να ξανασμίξουν στην ομάδα και να δηλώσουν έτοιμοι για την επιστροφή στους τίτλους.

Τα συναισθήματα για αρκετούς παίκτες του Ολυμπιακού στην σημερινή πρώτη προπόνηση στο Ρέντη ήταν αρκετά περίεργα καθώς αν και «νέοι» γνωρίζουν πολύ καλά τα… μυστικά του γηπέδου.

Σουλτανόπουλος, Στιβαχτής, Ταμπουρατζής και Φιλίπποφ επέστρεψαν στο Ρέντη φορώντας εκ νέου την «ερυθρόλευκη» φανέλα, ωστόσο αυτός που έδειξε να το χαίρεται ιδιαίτερα ήταν ο διεθνής πασαδόρος.

Ο Ντίμα Φιλίπποφ μετά την…. Πολωνική περιπέτειά του επέστεψε στον Πειραιά έτοιμος για τίτλους και πανηγυρισμός…

Στις πρώτες του δηλώσεις με την νέα φανέλα του Ολυμπιακού ο «νέος» Φιλίπποφ υπογράμμισε  «Είναι ωραία να επιστρέφεις σε γνώριμα μέρη, που έχεις αγαπήσει και έχεις σηκώσει κούπες και σίγουρα το χαίρομαι. Ο Ολυμπιακός είναι μια νέα ομάδα ωστόσο έχει τους ίδιους στόχους όπως ξέρουμε όλοι. Πρέπει να κατακτήσουμε όλα τα τρόπαια που υπάρχουν. Από εκεί και πέρα χρειάζεται πολύ δουλειά. Πιστεύω πως θα γίνει σωστή δουλειά με τον νέο προπονητή. Από εδώ και πέρα τα κεφάλια μέσα και δουλειά. Όλα θα φανούν στο τέλος».

Από την άλλη πλευρά ο Μενέλαος Κοκκινάκης μόλις στα 23 του χρόνια αποτελεί τον «παλιό» της ομάδας που υποδέχθηκε με χαμόγελα και πειράγματα φίλους και γνωστούς.

Σχολιάζοντας το γεγονός πως αν και μικρός αποτελεί τον παλιό της ομάδας και πως το διαχειρίζεται αυτό υπογράμμισε «Σίγουρα είναι κάτι πρωτόγνωρο για εμένα, αλλά πιστεύω ότι μπορώ να το διαχειριστώ καλά. Ξέρω τον Ολυμπιακό πάρα πολλά χρόνια. Ακόμη πριν αρχίσω να παίζω βόλεϊ ήμουνα εδώ και βοηθούσα και από τότε έχω μείνει σερί μέχρι τώρα. Θα προσπαθήσω να κάνω το καλύτερο για να μεταφέρω σε όσους δεν ξέρουν το τι είναι ο Ολυμπιακός».

Όσον αφορά στην  έναρξη της προετοιμασίας και τους στόχους του Ολυμπιακού ο διεθνής ακραίος δήλωσε «Καλή αρχή να έχουμε. Πολλά νέα πρόσωπα στην ομάδα, τόσο από παίκτες, όσο και στο προπονητικό team. Μας εξήγησε ο προπονητής πως έχουν τα πράγματα, τους στόχος μας που όλοι γνωρίζουμε. Να κατακτήσουμε όλους τους εγχώριους τίτλους και να κάνουμε μια καλή πορεία στην Ευρώπη. Αυτοί είναι παντοτινοί στόχοι του Ολυμπιακού. Από εκεί και μετά να έχουμε υγεία και από την πρώτη μέρα νομίζω πως μπορούμε να δεθούμε όλοι μαζί. Η απόκτηση της ομοιογένειας είναι πολύ σημαντική γιατί ήμαστε μια νέα ομάδα. Πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε με πολύ δουλειά και προπονήσεις».

Τόσο ο Κοκκινάκης, όσο και ο Φιλίπποφ αναφερόμενοι στον κόσμο ζήτησαν την στήριξή του, υποσχόμενοι πάθος, μαχητικότητα και τίτλους.

«Πιστεύω ο κόσμος παρά την απώλεια τροπαίων, φέτος να δείξει περισσότερο πάθος και να είναι σίγουρος πως αυτό θα το δει και από την δική μας πλευρά. Σίγουρα η ομάδα θα έχει ψυχή και καρδιά μέσα στο γήπεδο» δήλωσε ο Κοκκινάκης, ενώ από την πλευρά του ο Φιλίπποφ συμπλήρωσε «Σίγουρα θα προσπαθήσουμε να του χαρίσουμε χαρές όπως αυτοί μας στηρίζουν συνέχεια. Μακάρι το Ρέντη να γεμίσει, γιατί είναι η αλήθεια πως έχει καιρό να γεμίσει. Μακάρι να έρθει ο κόσμος και να μας στηρίξει και στο τέλος να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί».