Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Στόχος ο τίτλος στο λιμάνι 

Στόχος ο τίτλος στο λιμάνι 

Τα νέα πρόσωπα στην επίσημη πρώτη του Ολυμπιακού αρκετά, όπως και τα όνειρα και οι φιλοδοξίες όλων στους Πειραιώτες που ξεκίνησαν με όρεξη, χαμόγελα και πίστη για την επιστροφή της ομάδας στην θέση του πρωταθλητή…

Με στόχο την επιστροφή της ομάδας στην κορυφή του ελληνικού βόλεϊ οι «ερυθρόλευκοι» μπήκαν σε ρυθμούς προπονήσεων έστω και αν ο Μουνιόθ αναμένεται μετά το τέλος του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Η επίσημη πρώτη έγινε παρουσία 10 παικτών αφού το παρών έδωσαν οι : Kώστας Χριστοφιδέλης, Γιώργος Στεφάνου, Γιώργος Πετρέας, Ανδρέας Ανδρεάδης, Μίκο Οϊβάνεν, Κώστας Στιβαχτής, Άκης Δαρίδης, Νίκος Ζουπάνης, Γιάννης Ρουμελιωτάκης και Παρασκευάς Τσέλιος.

Μαντούβαλος : «Στόχος η κατάκτηση του πρωταθλήματος»

Τα τρία χρόνια μακριά από τον τίτλο είναι πολλά για μια ομάδα όπως ο Ολυμπιακός και αυτό φρόντισε να τους υπενθυμίσει και ο team manager του συλλόγου Νίκος Μαντούβαλος ο οποίος αφού καλωσόρισε παλιούς και νέους υπογράμμισε «Οι μεταγραφές που πραγματοποίησε η διοίκηση είναι πολύ καλές και έχει δημιουργηθεί ένα πολύ αξιόλογο και ικανό έμψυχο δυναμικό για την πραγματοποίηση όλων των στόχων. Τρία χρόνια χωρίς πρωτάθλημα είναι πολλά για τον σύλλογο για αυτό πρωταρχικό μας στόχο αποτελεί η κατάκτηση του πρωταθλήματος».

Παράλληλα ο Νίκος Μαντούβαλος ενημέρωσε τους «ερυθρόλευκους» για το πρόγραμμα των προπονήσεων, αλλά και την ημερομηνία άφιξης τόσο του Μπενίτεθ Μουνιοθ, όσο και των ξένων της ομάδας.

Ταρνατώρος : «Στόχοι προκαθορισμένοι. Προέχει το πρωτάθλημα»

Από την πλευρά της διοίκησης παρών έδωσε το μέλλος του ΔΣ και πρόεδρος της ΕΣΑΠ Παντελής Ταρνατώρος δηλώνοντας «Εύχομαι σε όλους σας καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία και επιτυχίες.  Η διοίκηση έκανε τα πάντα για να συγκεντρωθούν οι καλύτεροι αθλητές, Έλληνες και ξένοι, το καλύτερο επιτελείο στον πιο οργανωμένο σύλλογο. Οι στόχοι μας είναι προκαθορισμένοι, ωστόσο αυτό που προέχει είναι το πρωτάθλημα. Οι παλιοί παίκτες να βοηθήσουν τους καινούργιους να ενσωματωθούν γρήγορα στην ομάδα».