Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Στόχος το τρίποντο

Στόχος το τρίποντο

Η συνέχεια της 14ης αγωνιστικής περνά από την Μίκρα με τον Άρη να υποδέχεται την Δευτέρα (19:00) τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και τις δύο ομάδες να έχουν κοινό στόχο τη νίκη…

Έτοιμοι να διεκδικήσουν τη νίκη και το τρίποντο δηλώνουν Άρης και Εθνικός Αλεξανδρούπολης στον αγώνα που δίνει συνέχεια στην 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Οι γηπεδούχοι μετά το… «λίφτινγκ» που έκαναν με την έλευση του Γιάννη Μέλκα στην τεχνική ηγεσία και την προσθήκη του Καμίνσκι στην διαγώνιο θέλουν να πάρουν το τρίποντο και να αρχίσουν την αγωνιστική τους ανάκαμψη προκειμένου να απομακρυνθούν από την ζώνη του υποβιβασμού.

Άπαντες αισιοδοξούν πως θα μπορέσουν να «σώσουν» την φετινή χρονιά και απέναντι στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα.

Αυτά έθεσε και ως στόχο ο Γιάννης Μέλκας ο οποίος αναφερόμενος στον αγώνα με τους «κυανόλευκους» υπογράμμισε «Κάνουμε μία νέα αρχή. Δεν υποστηρίζω πως δεν υπάρχουν προβλήματα στο τμήμα, αλλά για να μπορέσουμε να λειτουργήσουμε καλύτερα σαν ομάδα πρέπει να φτιάξουμε την ψυχολογία μας. Θέλουμε τη νίκη για να βελτιώσουμε τη βαθμολογική μας θέση και να απομακρυνθούμε τουλάχιστον από τις δύο τελευταίες θέσεις. Ο Εθνικός έχει αξιόλογη ομάδα με δυνατό σερβίς και δυνατή επίθεση. Αν καταφέρουμε να αντιμετωπίσουμε τα δύο βασικά ατού του θα μπορέσουμε να τον πιέσουμε. Ο αγώνας θα κριθεί στο μπλοκ άμυνα και περιμένω να είναι αμφίρροπος. Παίζουμε και στην έδρα μας και θέλουμε να παρουσιάσουμε ένα καλό πρόσωπο».

Στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης χωρίς να έχουν αγωνιστικά προβλήματα δηλώνουν προσγειωμένοι και αποφασισμένοι να φθάσουν στη νίκη που θα την επαναφέρουν στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Σάκης Μουστακίδης γνωρίζοντας καλά τις ιδιαιτερότητες και τις δυσκολίες του αγώνα ζήτησε από τους παίκτες του να δείξουν την απαραίτητη σοβαρότητα και αυτοσυγκέντρωση για να έρθει η νίκη.

«Η ομάδα μου είναι σε καλή κατάσταση. Θέλουμε να διατηρηθούμε μέσα στην πρώτη 4αδα της βαθμολογίας και θα παλέψουμε για το τρίποντο. Τον τελευταίο καιρό νικάμε τον Άρη αλλά με πολύ μεγάλες δυσκολίες. Αυτός ο αγώνας θα είναι ακόμα πιο δύσκολος διότι ο Άρης έχει νέο προπονητή και μάλλον και νέο διαγώνιο οπότε θα έχει και ενθουσιασμό. Θα γίνει σκληρός αγώνας αλλά εάν η υποδοχή μας είναι σε υψηλά επίπεδα θα μπορέσουμε να πάρουμε τη νίκη» δήλωσε σχετικά ο Θρακιώτης τεχνικός του Εθνικού.