BEACH VOLLEY

Στον «αέρα» το vickypeny.com!

Στον «αέρα» το vickypeny.com!

To νέο τους σαϊτ, ανακοίνωσαν οι Βίκυ Αρβανίτη-Πεννυ Καραγκούνη, το οποίο θα ενημερώνει επίσημα για αγώνες, δηλώσεις και κάθε δραστηριότητα που  αφορά το νέο εθνικό μας δίδυμο του μπιτς βόλεϊ.

Χαρακτηριστική είναι και η πρώτη ανακοίνωση-δήλωση των δύο παικτριών για την «γέννηση» του vickypeny.com, με την οποία καλούν τους φίλους και όχι μόνο του αθλήματος να το επισκεφτούν και να ενημερωθούν:

«Με μεγάλη μας χαρά σας καλωσορίζουμε στο καινούριο μας website στη διεύθυνση www.vickypeny.com στο οποίο μπορείτε πλέον να βρείτε όλες τις πληροφορίες για την ομάδα μας! Σ’ αυτό συμπεριλαμβάνονται τα βιογραφικά όλου του team, τα τελευταία νέα της ομάδας μας, αποτελέσματα και φωτογραφικό υλικό από τις περισσότερες διοργανώσεις που έχουμε λάβει μέρος καθώς και φόρμα επικοινωνίας για οποιοδήποτε σχόλιο, πρόταση ή μήνυμα προς την ομάδα.

Θα θέλαμε ν’ ακούσουμε τις ιδέες και τα σχόλιά σας σχετικά με τον καινούριο μας ιστιότοπο με σκοπό να γίνει όσο το δυνατόν πιο χρήσιμος για την ενημέρωση σας emoticon smile Σας ευχαριστούμε πολύ για τη στήριξή σας καθώς η αγωνιστική μας δράση ξεκινάει σε μόλις 7 εβδομάδες!»