Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Στον ΑΟ Μαρκοπούλου η Allyssah Fitterer

Στον ΑΟ Μαρκοπούλου η Allyssah Fitterer

Σημαντική μεταγραφική κίνηση πραγματοποίησε το Μαρκόπουλο, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση της 27χρονης Καναδής κεντρικής, Allyssah Fitterer, η έλευση της οποίας δίνει ποιότητα και εμπειρία στον φιλέ για την ομάδα των Μεσογείων.

Η Allyssah Fitterer έχει αγωνιστεί στα Πανεπιστήμια της Hawaii και Michigan State και είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα του Καναδά.

Η 27χρονη κεντρική στις πρώτες της δηλώσεις με αφορμή την μεταγραφή της στο Μαρκόπουλο τόνισε «Είμαι ενθουσιασμένη που θα αγωνιστώ στο Μαρκόπουλο, υπό τις οδηγίες του προπονητή Giangrossi Pasqualino και δίπλα στις νέες μου συμπαίκτριες και όλο το επιτελείο της ομάδας. Αυτή τη σεζόν, πιστεύω μπορούμε να φτάσουμε ψηλά με σκληρή δουλειά, πίστη και βεβαίως να χαρούμε το βόλει! Ανυπομονώ να συνεισφέρω με τη σειρά μου στην ομάδα, να χτίσω ισχυρούς δεσμούς με όλες τις συμπαίκτριές μου και να αγκαλιάσω την ελληνική γλώσσα και κουλτούρα! Lets go Markopoulo!».

Η ανακοίνωση του ΑΟ Μαρκοπούλου

Ο Αθλητικός Όμιλος Μαρκοπούλου καλωσορίζει την Allyssah Fitterer στην γυναικεία ομάδα της Volleyleague. Η 27χρονη (1995) από τον Καναδά, αγωνίζεται ως Κεντρική, έχει ύψος 1.88 και έχει επίσης αγωνιστεί στα πανεπιστήμια Hawaii και Michigan State. Είναι εν ενεργεία μέλος της Εθνικής Ομάδας του Καναδά.