A2

Στον Απολλώνιο η Ψαρράκη

Στον Απολλώνιο η Ψαρράκη

Την απόκτηση της κεντρικής Αφροδίτης Ψαρράκη ανακοίνωσε ο Απολλώνιος Κερατσινίου που συνεχίζει την μεταγραφική του ενίσχυση εν όψει της συμμετοχής του στην Α2 της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Η νεαρή κεντρικός προέρχεται από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού όπου αγωνιζόταν την προηγούμενη χρονιά… Στις πρώτες της δηλώσεις η Ψαρράκη ανέφερε «Είμαι χαρούμενη κι ενθουσιασμένη για το καινούριο κεφάλαιο στον Απολλώνιο, που ξεκινά στην αθλητική μου διαδρομή. Μου έλειψε το βόλεϊ και περιμένω με ανυπομονησία το ξεκίνημα της νέας σεζόν. Πιστεύω ότι έχουμε μια καλή ομάδα που θα παλέψει και θα εκπληρώσει τους στόχους της. Νοιώθω τιμή για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν Διοίκηση και προπονήτρια και θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ για να ανταποκριθώ στις προσδοκίες τους».

Η ανακοίνωση του Απολλώνιου Κερατσινίου

Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με την αθλήτρια Ψαρράκη Αφροδίτη (κεντρικός).

Ευχόμαστε στην Αφροδίτη καλή αρχή με την ομάδα μας, με υγεία, πολλές χαρές κι επιτυχίες!

Ευχαριστούμε θερμά τους ανθρώπους του Συλλόγου Ολυμπιακός ΣΦΠ για την άψογη συνεργασία για την ολοκλήρωση των μεταγραφών της Αφροδίτης και της Ηλιάνας!

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...