Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Στον Άρη η Κεραμιτσοπούλου

Στον Άρη η Κεραμιτσοπούλου

Αθλήτρια του Άρη θα είναι από την φετινή χρονιά η 19χρονης ακροδιαγώνια Αναστασία Κεραμιτσοπούλου καθώς συμφώνησε με τις «κιτρινόμαυρες» και θα δοκιμάσει τις… αντοχές της στη Volleyleague.

Μετά τον Ναύαρχο Βότση η Αναστασία Κεραμιτσοπούλου πραγματοποίησε το μεγάλο βήμα της καριέρας της ερχόμενη σε συμφωνία με τον Άρη. Έτσι η 19χρονη ακραία που αγωνίζεται και ως διαγώνια θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει τις αντοχές της στη Volleyleague αποτελώντας μέλος του ιδιαίτερα φιλόδοξου φέτος Άρη.

Η νεαρή αθλήτρια στο μήνυμα που έστειλε μέσω βίντεο στους φίλους του Άρη ανέφερε «Γεια σας, είμαι η Σίσσυ Κεραμιτσοπούλου και φέτος θα αγωνιστώ στην ομάδα του ΑΡΗ, στην θέση της διαγωνίου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω πολύ τη διοίκηση για την ευκαιρία που μου δίνει και εύχομαι μια καλή αγωνιστική χρόνια χωρίς τραυματισμούς».

Η ανακοίνωση του ΑΣ Άρης

Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ και το τμήμα Βόλεϊ Γυναικών ανακοινώνουν την απόκτηση της Αναστασίας Κεραμιτσοπούλου.

Η Αναστασία Κεραμιτσοπούλου αγωνίζεται στη θέση της ακραίας και της διαγωνίου, είναι γεννημένη στις 20/08/2003 και έχει ύψος 1.85μ. Στη σεζόν που τελείωσε αγωνίστηκε με την ομάδα του Ναύαρχου Βότση, ενώ προέρχεται από την ομάδα της Γαίας Δράμας.