Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Στον Άρη και τη νέα σεζόν η Αλεξάκου

Στον Άρη και τη νέα σεζόν η Αλεξάκου

Την επέκταση συνεργασίας με τη νεαρή ταλαντούχα ακραία, Ευφροσύνη Αλεξάκου ανακοίνωσε ο Άρης με την ίδια να δηλώνει χαρούμενη αλλά και έτοιμη για το βήμα παραπάνω της ομάδας της στο πρωτάθλημα.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Το γυναικείο τμήμα βόλεϊ του Άρη, ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Ευφροσύνη Αλεξάκου , για την επόμενη χρόνια. Η Αλεξάκου αγωνίζεται στη θέση της ακραίας, έχει ύψος 1.82 και είναι γεννημένη στις 26-02-2000

Η διεθνής αθλήτρια της ομάδας μας, αξίζει να σημειωθεί, πως την φετινή χρονιά, πέρα από την ενεργή συμμετοχής της στην Α1 γυναικών, αναδείχθηκε MVP του πρωταθλήματος νεάνιδων, με την ομάδα μας μάλιστα να κατακτάει το πρωτάθλημα.

Επίσης, αξίζει να τονίσουμε πως η Αλεξάκου ήταν η αρχηγός της Εθνικής κορασίδων στο πρόσφατο Πανευρωπαϊκό της Ολλανδίας.

Η Ευφροσύνη Αλεξάκου δήλωσε στο www.arisvolleywomen.gr: «Είμαι χαρούμενη που για ακόμα μια χρονιά θα αγωνίζομαι στην ομάδα του Άρη. Η ομάδα μου τη νέα χρονιά με τις μέχρι τώρα κινήσεις της, δείχνει πως του χρόνου θα διεκδικήσει το κάτι παραπάνω στο πρωτάθλημα. Εύχομαι να πάνε όλα καλά και να έχουμε μια καλή συνεργασία».