ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Στον Έβρο η Παμπαίδων

Στον Έβρο η Παμπαίδων

Τους παίκτες που θα ξεκινήσουν προετοιμασία με την Εθνική Παμπαίδων στο Σουφλί του Έβρου εν όψει των επίσημων υποχρεώσεων στο Βαλκανικό πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στην Βουλγαρία ανακοίνωσε ο Ομοσπονδιακός μας τεχνικός Νίκος Ζαλμάς.

Με στόχο να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν καλύτερη στο Βαλκανικό πρωτάθλημα η Εθνική Παμπαίδων ξεκινά την προετοιμασία της από τον Έβρο.

Ο Νίκος Ζαλμάς ανακοίνωσε τους παίκτες που θα έχει στην διάθεσή του στην προετοιμασία με την πρώτη προπόνηση να έχει ορισθεί για την Τρίτη 7 Ιουλίου.

Η Εθνική μας ομάδα θα προετοιμαστεί στον Έβρο για περίπου 15 ημέρες καθώς τέλος του μήνα θα μεταβεί στο Καζανλάκ της Βουλγαρίας για να διεκδικήσει την διάκριση στο Βαλκανικό απέναντι στην Σερβία, Τουρκία και Μολδαβία που είναι στον ίδιο Όμιλο.

Οι εκλεκτοί του Νίκου Ζαλμάς και του συνεργάτη του Άρη Γιαμακίδη είναι οι εξής αθλητές:

Πασαδόροι: Άγγελος Γεωργίου (ΓΑΣ Παμβοχαϊκός), Φάνης Ρουσσόπουλος (ΟΠΕ Χαλκίδας), Μιχαήλ-Άγγελος Στεφανίδης (ΓΣ Ηρακλής)

Ακραίοι / Διαγώνιοι: Δημήτρης Μούχλιας (ΑΣΑ Έβρος Σουφλίου), Αλέξανδρος Ράπτης (ΑΕΠ Ολυμπιάς)

Ακραίοι: Κώστας Καπετανίδης (ΓΣ Ηρακλής), Φροίξος Κωτσάκης (ΑΟ Καλαμάτα 80), Κώστας Μακρυγιάννης (ΕΑ Πατρών), Δημήτρης Νανόπουλος (ΑΠΙΣ Ζευγολατιού), Αλέξανδρος Κωνσταντίνου (ΑΠΣ Αίας Ευόσμου), Χαράλαμπος Ανδρεόπουλος (Κολλέγιο Αθηνών), Γιάννης Αντωνόγλου (ΠΑΣ Ίκαρος Έδεσσα), Σπύρος Μπαρμπούνης (Ολυμπιακός ΣΦΠ), Χαράλαμπος Παπαδημητρίου (ΑΣΑ Έβρος Σουφλίου), Αχιλλέας Ανδραβίζος (ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης)

Κεντρικοί: Πέτρος Ζαΐμης (ΑΠΣ Αίας Ευόσμου), Γιώργος Παπαλεξίου (ΜΑΣ Νίκη Αιγινίου), Αλέξανδρος Κόκκινος (ΟΠΑΘ Περσέας), Νίκος Παπαδάκης (Πανερυθραϊκός ΑΣ)