Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Στον Ηρακλή Χαλκίδας ο Σπυριούνης

Στον Ηρακλή Χαλκίδας ο Σπυριούνης

Παίκτης του Ηρακλή Χαλκίδας θα πρέπει να θεωρείται πλέον ο Κυριάκος Σπυριούνης καθώς ο νεαρός ακραίος συμφώνησε με τους νεοφώτιστους και θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της Εύβοιας…

Την ευκαιρία να κάνει το βήμα παραπάνω στην καριέρα του θα έχει τη φετινή χρονιά ο Κυριάκος Σπυριούνης.

Ο νεαρός ακραίος που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στον Μίλωνα συμφώνησε με την διοίκηση του Ηρακλή Χαλκίδας και είναι έτοιμος να δοκιμάσει αντοχές και δυνάμεις στην Α1 υπο την τεχνική καθοδήγηση του Σπύρου Γκολίτση.

Ο 19χρονος ακραίος έχει ξεκινήσει την καριέρα του από τις ακαδημίες του Μίλωνα το 2010. Με τους “πράσινους” της Νέας Σμύρνη το 2014 κατέκτησε το πρωτάθλημα Παίδων και τον τίτλο του MVP, το 2015 το πρωτάθλημα Εφήβων όπου αναδείχθηκε εκ νέου MVP.

Ο Κυριάκος Σπυριούνης αποτέλεσε βασικό στέλεχος της Εθνικής Παίδων και Εφήβων, ενώ πέρσι έχει κληθεί από τον Σωτήρη Δρίκο (μαζί με τους Τσέλιο, Παπαλεξίου) αν ακολουθήσει πρόγραμμα ατομικών προπονήσεων βελτίωσης και συμμετοχή στις προπονήσεις της Εθνικής Ανδρών αφού αποτελεί ένα από τα μεγάλα ταλέντα του Ελληνικού βόλεϊ…

Τα τελευταία χρόνια αποτέλεσε μεταγραφικό στόχο αρκετών ομάδων της Α1, ωστόσο φέτος κατέληξε στην ομάδα του Ηρακλή Χαλκίδας.

Την ίδια ώρα οι “μελανόλευκοι” έχουν ήδη σχηματίσει το φετινό τους ρόστερ και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινωθούν και οι ξένοι που θα αγωνιστούν την ομάδα και αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν στο φετινό πρωτάθλημα.