Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Στον Ολυμπιακό ο Γκούζντα

Στον Ολυμπιακό ο Γκούζντα

Την απόκτηση του Κόνραντ Γκούζντα ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός ο οποίος πρόσθεσε έναν ακόμη παίκτη στο ρόστερ του κλείνοντας κατ αυτών τον τρόπο την θέση των λίμπερο στο νέο πρωτάθλημα…

Μετά τον Κώστα Ταμπουρατζή ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε και τον Κόνραντ Γκούζντα ο οποίος συμφώνησε για έναν χρόνο συνεργασίας και θα είναι δεύτερος λίμπερο στην ομάδα.

Ο Γκούζντα μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού τόνισε «Χαίρομαι πολύ που συνεχίζω την καριέρα μου στον Ολυμπιακό σε μια μεγάλη ομάδα που έχει κατακτήσει τα περισσότερα πρωταθλήματα και Κύπελλα στην Ελλάδα και έχει μεγάλη παράδοση στην Ευρώπη. Πιστεύω ότι θα με καλλιεργήσει ως παίκτη και ως άνθρωπο γιατί δεν είναι μόνο ο πρωταθλητισμός αλλά και η οργάνωση που θα συμβάλλουν σε αυτά και είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για αυτό. Είναι ωραίο κάποιος να σου ζητάει να κατακτήσεις τίτλους γιατί αυτό δείχνει ότι πιστεύει στην αξία σου και ότι μπορείς να το κάνεις».

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΑΑ

«Το Τ.Α.Α. Ολυμπιακός ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Κόνραντ Γκούζντα. Ο 25χρονος λίμπερο υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για 1 χρόνο».