ΔΙΕΘΝΗ

Στον πάγκο της Εξατσίμπασι ο coach της Στράντζαλη

Στον πάγκο της Εξατσίμπασι ο coach της Στράντζαλη

Έπειτα από 4 χρόνια απουσίας από την πατρίδα του ο Τούρκος τεχνικός της πολωνικής Police, Φερχάτ Ακμπας επιστρέφει ξανά στη χώρα του για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Εξατσίμπασι, επιβεβαιώνοντας πανηγυρικά πρόσφατα δημοσιεύματα.

Ο “αρχιτέκτονας” των φετινών επιτυχιών της νταμπλούχου ομάδας της Στράντζαλη, μετά την επιτυχημένη του θητεία σε Iαπωνία (Εθνική), Ρουμανία (CSM Βουκουρεστίου) και Πολωνία, παρά τις προσπάθειες της διοίκησης της Police να παραμείνει και τη νέα σεζόν, σε λίγες μέρες αναμένεται να είναι και επίσημα ο διάδοχος του Βραζιλιάνου τεχνικού,  Μόττα στην πανίσχυρη ομάδα της Κωνσταντινούπολης.

“Σήμερα είναι η τελευταία μου μέρα ως προπονητής της Chemik Police. Δύο σπουδαία χρόνια με αξέχαστες αναμνήσεις και επιτυχίες. Θα παραμείνει σαν τατουάζ στο δέρμα μου. Ευχαριστώ Chemik Police, ευχαριστω Πολωνία” έγραψε στο αποχαιρετιστήριο μήνυμα που ανάρτησε στα social media ο 35χρονος Τούρκος τεχνικός.

Αν επαληθευτούν πάντως τα παραπάνω δημοσιεύματα μαζί με τον Ακμπας, στο τουρκικό πρωτάθλημα θα επιστρέψει έπειτα από 9 χρόνια, τότε που έπαιζε στην Βακιφμπανκ, και η Σέρβα “μπόμπερ” της Chemik Police, Γιοβάνα Μπρακότσεβιτς-Kαντζιάν, χωρίς να αποκλείεται και κάποια άλλη έκπληξη από την πολωνική ομάδα.

ΔΙΕΘΝΗ
28/03/2024

Με 5ετές συμβόλαιο «δένει» τους διεθνείς η Βουλγαρία – «Κόβεται» όποιος θέλει να πάει διακοπές με τη γυναίκα του!

Υπογραφή 5ετούς συμβολαίου με τους αθλητές -αθλήτριες των Εθνικών ομάδων της Βουλγαρίας σχεδιάζει να υπογράψει η Βουλγαρική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, με...