ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Στον πάγκο του ΓΣ Κορωπίου ο Γιαμαλής

Στον πάγκο του ΓΣ Κορωπίου ο Γιαμαλής

Την έναρξη της συνεργασίας του με τον έμπειρο τεχνικό ανακοίνωσε η ομάδα των Μεσογείων, στον οποίο ανέθεσε το τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας της γυναικείας ομάδας, αλλά και την ευθύνη των Ακαδημιών του Συλλόγου.

Η ανακοίνωση του Γ.Σ Κορωπίου

“Ο Σύλλογός μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να Ανακοινώσει την έναρξη της Συνεργασίας του με τον κ. Γιαμαλή Δημήτριο.
Ο κ. Γιαμαλής Αναλαμβάνει τη θέση του Α’ Προπονητή στο Γυναικείο Τμήμα Volleyball καθώς και του Υπευθύνου της Ακαδημίας του Συλλογου μας
Τον Καλωσορίζουμε και του Ευχόμαστε Κάθε Επιτυχία”.

Ο 39χρονος προπονητής, Δημήτρης Γιαμαλής είναι απόφοιτος του ΤΕΦΑΑ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με κύρια ειδικότητα την πετοσφαίριση και δευτερεύουσα ειδικότητα την οργάνωση-διοίκηση αθλητισμού.

dimitris_giamalis

Είναι πτυχιούχος της σχολής διαιτησίας του Συνδέσμου Διαιτητών Πετοσφαίρισης Βορείου Ελλάδος και είναι χειριστής λογισμικών προγραμμάτων στατιστικής. Έχει εργασθεί στις ομάδες της Ένωσης Βύρωνα (Β’ Προπονητής ανδρικής ομάδας – Α’ Κατηγορία ΕΣΠΑΑΑ και στατιστικολόγος γυναικείας ομάδας Α1 Εθνικής Κατηγορίας 2003-2004), ΓΣ Κερατέας (Προπονητής Ακαδημιών 2003-2004), Πανελλήνιος ΓΣ (Β’ Προπονητής γυναικείου τμήματος Α1 Εθνικής Κατηγορίας 2004-2005), Πανιώνιος ΓΣΣ (Γυμναστής γυναικείας ομάδας Β’ Εθνικής Κατηγορίας 2005-2006 και Β’ Προπονητής και Στατιστικολόγος γυναικείας ομάδας Α1 Εθνικής Κατηγορίας 2009-2010), ΑΟ Μαρκοπούλου (Β’ Προπονητής, Γυμναστής και Στατιστικολόγος γυναικείας ομάδας Α1 Εθνικής κατηγορίας) και στον Α.Ο Παλλήνης (ως προπονητής των τμημάτων παμπαίδων, παίδων και εφήβων, κορασίδων καθώς και ως Β’ Προπονητής και Στατιστικολόγος του ανδρικού τμήματος.

Επίσης, έχει εργασθεί στη Σχολή Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας κατά τα έτη 2004-2006 ως αναπληρωτής καθηγητής στο μάθημα «Σωματική Αγωγή – Αθλητισμός» και προπονητής της ανδρικής και γυναικείας ομάδας πετοσφαίρισης ΣΑΕΑ, καθώς και στην Πυροσβεστική Ακαδημία από το 2012 έως και σήμερα ως Καθηγητής φυσικής αγωγής Δοκίμων Αξιωματικών.