Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Στον «πάγο» και προς… παύλα η Volleyleague γυναικών

Στον «πάγο» και προς… παύλα η Volleyleague γυναικών

1Απογοήτευση και δίκαιος εκνευρισμός για το πάγωμα της Volleyleague γυναικών, αφού η ΚΥΑ επιβεβαίωσε τις ανακοινώσεις του Νίκου Χαρδαλιά και μια παύλα στη φετινή χρονιά φαντάζει το πιο πιθανό σενάριο!

Το επίπεδο πολύ αυξημένου κινδύνου (βαθύ κόκκινο), στο οποίο βρίσκονται Αττική, Θεσσαλονίκη, Κορινθία, Αχαΐα, Αργολίδα, Αρκαδία, Βοιωτία, Φθιώτιδα, Εύβοια εκτός Σκύρου, Αιτωλοακαρνανία, Λευκάδα εκτός Μεγανησίου, Λάρισα, Άρτα, Θεσπρωτία, Ηράκλειο, Σάμος, Χίος και Ρόδος, βάζει στον πάγο τα ερασιτεχνικά αθλήματα από την Πέμπτη 4 Μαρτίου έως και την Καθαρά Δευτέρα, 15 Μαρτίου.

Αναστολή και της Volleyleague γυναικών και πλέον στενεύουν τα περιθώρια για το πολύπαθο πρωτάθλημα με τις αθλήτριες από την πρώτη στιγμή να παίρνουν θέση για όσα συμβαίνουν και τα όσα πλήττουν βάναυσα το άθλημα από το οποίο βιοπορίζονται.

Το πιθανότερο σενάριο και με την όλη κατάσταση να έχει “ξενερώσει” και απογοητεύσει τους πάντες είναι το φετινό πρωτάθλημα να μην ολοκληρωθεί, να μην ανακηρυχτεί πρωταθλήτρια ομάδα και μια… παύλα να θυμίζει τη χρονιά Covid19!

Χαρακτηριστική η αντίδραση της λίμπερο του Άρη, Πένυ Ρόγκα, αλλά και πολλών άλλων που στα social εξέφρασαν την αντίδρασή τους για την παράλογη αυτή απόφαση.