Α2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Στο ΠΑΚ Χαλανδρίου ο Γιώργος Κερκινές

Στο ΠΑΚ Χαλανδρίου ο Γιώργος Κερκινές

Την έναρξη συνεργασίας της με τον Γιώργο Κερκινέ ανακοίνωσε η διοικηση του ΠΑΚ Χαλανδρίου η οποίος ξεκινά πλέον και τον σχεδιασμό της νέας αγωνιστικής περιόδου εν όψει της συμμετοχής της στην Α2 γυναικών.

Έπειτα από 3 χρόνια πετυχημένης παρουσίας στον πάγκο του ΓΣ Ηλιούπολης ο Γιώργος Κερκινές αναλαμβάνει τις τύχες του ΠΑΚ Χαλανδρίου έχοντας στόχο να δημιουργήσει μια ανταγωνιστική ομάδα που θα κατάφέρει να αφήσει το στίγμα της στο πρωτάθλημα της Α2 που άπαντες αισιοδοξούν πως φέτος θα ξεκινήσει και θα ολοκληρωθεί κανονικά.

Ο Γιώργος Κερκινές αναφερόμενος στο νέο κεφάλαιο της προπονητικής του καριέρας τόνισε “Mε μεγάλη μου χαρά αποδέχτηκα την πρόταση για να είμαι στο τιμόνι του Π.Α.Κ. Χαλανδρίου για την αγωνιστική περίοδο 2021-22. Χαίρομαι που γίνομαι μέλος μιας σπουδαίας οικογένειας. Εύχομαι να έχουμε μια καλή, υγιή αθλητική χρονιά και ευχαριστώ την διοίκηση για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπο μου”.

Η ανακοίνωση του ΠΑΚ Χαλανδρίου

Ο Σύλλογός μας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Γιώργο Κερκινέ στην Γυναικεία Ομάδα Βόλεϊ για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022.

Ο Γιώργος Κερκινές, με μακρά διαδρομή και εμπειρία στον χώρο του Βόλεϊ, ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα στον ΠΑΟ Κουκακίου το 1992, στον οποίο υπήρξε Προπονητής στις Ομάδες Παίδων, Κορασίδων αλλά και Ανδρών και Γυναικών.

Ενδεικτικά επίσης αναφέρουμε ότι έχει διατελέσει Βοηθός Προπονητή στις ομάδες: Α.Σ. Παπάγου, Εθνικός Ο.Φ.Π.Φ., Πανελλήνιος Γ.Σ. και Γ.Σ. Ηλιούπολης. Τα τελευταία 3 χρόνια υπήρξε Προπονητής της Γυναικείας Ομάδας Βόλεϊ του Α.Σ. Ηλιούπολης στην Β’ Εθνική κατηγορία καθώς και υπεύθυνος Ακαδημιών.

Ο Γιώργος Κερκινές αναλαμβάνει τις τύχες της Ομάδας μας, με στόχο την θετική πορεία της στο προσεχές Πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας.

Μετά την οριστικοποίηση της συνεργασίας, η Διοίκηση του Π.Α.Κ. Χαλανδρίου καλωσορίζει τον νέο και φιλόδοξο Προπονητή και του εύχεται δύναμη, κουράγιο και κάθε επιτυχία στο έργο του.

Από την Διοίκηση του Π.Α.Κ. Χαλανδρίου.

Α2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
11/02/2022

Στα τοπικά η ΕΑΠ

Την αποχώρηση του από το πρωτάθλημα της Α2 γυναικών γνωστοποίησε με έγγραφό της στην ΕΟΠΕ η ΕΑΠ που πλέον από τη νέα χρονιά θα αγωνίζεται στα τοπικά και...