Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Στον Παναθηναϊκό η αρχηγός της Εθνικής Καναδά Τζεν Κρος

Στον Παναθηναϊκό η αρχηγός της Εθνικής Καναδά Τζεν Κρος

Τελευταίο κομμάτι του «πράσινου» παζλ στο κέντρο η αρχηγός της Εθνικής Καναδά, Τζένιφερ Κρος, η οποία μαζί με τις Χατζηευστρατιάδου, Μεταξά, Κωσταντέλλου αποτελούν μια υπερπλήρης τετράδα για το κέντρο του Παναθηναϊκού.

Το «πράσινο» πολλά υποσχόμενο ρόστερ της επόμενης σεζόν έχει εδώ και εβδομάδες ολοκληρωθεί, όπως και οι προπονήσεις των κοριτσιών του Απόστολου Οικονόμου. Μετά από πολλά χρόνια, ένεκα και της ευρωπαϊκής του παρουσίας το γυναικείο τμήμα βόλεϊ αναμένεται να παρουσιαστεί ανταγωνιστικό σε βαθμό διεκδίκησης τίτλων και αυτό δεν θα είχε συμβεί αν από πέρυσι στο τμήμα δεν υπήρχε «συμπαίκτης» χρηματοδότης να τελειώνει τα deal που «καίνε».

Η 29χρονη Καναδέζα (γεν. 4/7/92) που αυτές τις μέρες αγωνίζεται με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας της στο VNL έχει ύψος 1,95 και έχει εμπειρία ικανή να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Έχει αγωνιστεί στο σουηδικό πρωτάθλημα με την Έντελχομ, στη Μπουντεσλίγκα με τη Δρέσδη, στη Βουδαπέστη με την Ούτε, στη βουλγαρική Μαρίτσα ενώ πέρυσι αγωνίστηκε στο τουρκικό πρωτάθλημα για λογαριασμό της Γέσιλγιουρτ.