Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Στον Παναθηναϊκό η Τσιτσιγιάννη

Στον Παναθηναϊκό η Τσιτσιγιάννη

Τα “πράσινα” θα φορά τη νέα αγωνιστική περίοδο η Μαρία Τσιτσιγιάννη, καθώς η διοίκηση του Παναθηναϊκού ανακοίνωσε την απόκτηση της νεαρής διαγώνιας…

Μετά από 3 χρόνια παρουσίας στα Μεσόγεια και τον ΑΟ Μαρκοπούλου, η Μαρία Τσιτσιγιάννη θα αγωνίζεται πλέον στον Παναθηναϊκό που κοιτά το μέλλον ανακοινώνοντας τη πολλά υποσχόμενη διαγώνια. 

Σε δήλωση της στο www.pao1908.com η Μαρία Τσιτσιγιάννη επισήμανε «Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους με πίστεψαν και  μου έδωσαν την ευκαιρία να ενταχθώ στην οικογένεια του Παναθηναϊκού. Μου δίνεται μια τεράστια ευκαιρία να τους δικαιώσω και φυσικά ήταν ένα μεγάλο μου όνειρο να αγωνιστώ με τη φανέλα του τριφυλλιού. Εύχομαι και πιστεύω ότι θα έχουμε μια καλή χρονιά στην ομάδα με πολύ όρεξη για δουλειά και να εκπληρώσουμε τους στόχους μας».

Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού ΑΟ
Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την διαγώνια Μαρία Τσιτσιγιάννη για την αγωνιστική σεζόν 2020-21, στο γυναικείο τμήμα βόλεϊ.
Η 20χρονη βολεϊμπολίστρια αναμένεται να βοηθήσει τον Σύλλογο στην προσπάθεια που κάνει και φέτος να κρατήσει ψηλά την πράσινη σημαία, ενώ ήταν όνειρο της να ενταχθεί στον Παναθηναϊκό. 
Σε ότι αφορά το βιογραφικό της αθλήτριας από τον Βόλο έχει ως εξής  :
2012-2017 Αργώ Βόλου2017-2020 Μαρκόπουλο