Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Στον Πανναξιακό η Σεφεριάδου

Στον Πανναξιακό η Σεφεριάδου

Την απόκτηση της 26χρονης πασαδόρου Βασιλικής Σεφεριάδου ανακοίνωσε ο Πανναξιακός ο οποίος συνεχίζει την μεταγραφική του ενίσχυση εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ένα ακόμη κομμάτι στο φετινό του μεταγραφικό πάζλ πρόσθεσε ο Πανναξιακός με την ανακοίνωση απόκτησης της Βίκυς Σεφεριάδου.

Η 26χρονη πασαδόρος μετά τον ΔΑΣ Ωραιοκάστρου και την Ελπίδα Αμπελοκήπων συμφώνησε με την ομάδα των Κυκλάδων και μετά την Θεσσαλονίκη γίνεται κάτοικος Νάξου φιλοδοξώντας να έχει μια ακόμη πετυχημένη χρονιά.

Seferiadou me kardia-5678

Η Σεφεριάδου λίγο μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής της στις «κυανοκίτρινες» δήλωσε «Είμαι πολύ χαρούμενη που θα αγωνιστώ στον Πανναξιακό και θα ήθελα να ευχαριστήσω προπονητή και σύλλογο που μου δίνουν αυτή την ευκαιρία. Από πλευράς μου θα δουλέψω και θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ προκειμένου να πετύχουμε τους στόχους μας. Τέλος εύχομαι εγώ και οι συναθλήτριες μου να έχουμε μια επιτυχημένη σεζόν με υγεία».

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ

«Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του Πανναξιακού Α.Ο.Ν. έχουν τη χαρά να υποδεχτούν στο σωματείο μας και το νησί μας την πασαδόρο Βασιλική Σεφεριάδου, η οποία θα ανήκει στο δυναμικό της ομάδας βόλεϊ γυναικών του συλλόγου μας, για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017.

Η Ελληνίδα αθλήτρια, ύψους 1.85 και γεννημένη το 1990, βοήθησε τα μέγιστα την περυσινή περίοδο την Ελπίδα Αμπελοκήπων, να κερδίσει την άνοδό της στην Α1 Γυναικών, ενώ έχει αγωνιστεί στην ανώτατη κατηγορία στο παρελθόν και με την ομάδα του Δ.Α.Σ. Ωραιοκάστρου.

Καλωσορίζουμε την ταλαντούχα αυτή αθλήτρια στην ομάδα μας και είμαστε βέβαιοι ότι με την αγωνιστική της παρουσία θα συμβάλει στην προσπάθεια για επίτευξη των στόχων του Πανναξιακού, στις εγχώριες και διεθνείς διοργανώσεις».