Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Στον ΠΑΟΚ ο Μάαρτεν Φαν Γκάρντερεν

Στον ΠΑΟΚ ο Μάαρτεν Φαν Γκάρντερεν

Ο 33χρονος Ολλανδός ακραίος Μάαρτεν Φαν Γκάρντερεν συμφώνησε με τον ΠΑΟκ και θα είναι δίδυμο ακραίων με τον Βέλγο Τόμας Ρούσο.

Ο ύψους 2 μέτρα Φαν Γκάρντερεν θα είναι ο αντικαταστάτης του συμπατριώτη του Χάις Γιόρνα, έχοντας ποιοτικά χαρακτηριστικά κυρίως ως προς την επίθεση, το μπλοκ, και το σερβίς. Ο νεοαποκτηθείς άσος του Δικεφάλου την τελευταία 12ετία έχει αγωνιστεί στα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα καθώς στην Ιταλία έχει παίξει σε Κονελιάνο, Ραβένα, Τρεντίνο, Λατίνα, Μόντενα και πέρσι στη Σιέννα, ενώ επίσης έχει αγωνιστεί σε Γαλλία (Μποβέ), Τουρκία (Ζιράτ) και Γερμανία (Φριντριχσχάφεν).

Την περσινή σεζόν αγωνίστηκε σε όλα τα ματς της Σιένα έχοντας 203 πόντους (9.2 μέσο όρο) με 41.8% στην επίθεση και 30% άριστες υποδοχές. Με την απόκτηση Βαν Γκάρντερεν πλέον απομένει μόνο ο ξένος πασαδόρος για να ολοκληρωθεί το φετινό ρόστερ των Κυπελλούχων Ελλάδας.

Α1 ΑΝΔΡΩΝ
15/04/2024

Τελικός «αιωνίων» Νο2

Δεύτερος τελικός «αιωνίων» στο κλειστό του Ρέντη με τον Ολυμπιακό να θέλει να ντουμπλάρει τις νίκες του επί του Παναθηναϊκού και τους “πράσινους”...