Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Στον ΠΑΟΚ ο Πετρέας

Στον ΠΑΟΚ ο Πετρέας

Οι μεταγραφικές βόμβες των ομάδων της Volleyleague συνεχίζονται, καθώς μετά τον Παναθηναϊκό και τον Φοίνικα Σύρου σειρά πήρε ο ΠΑΟΚ  ο οποίος συμφώνησε με τον Γιώργο Πετρέα ο οποίος επιστρέφει στην Ελλάδα για να φορέσει τα “ασπρόμαυρα”.

Παίκτης του ΠΑΟΚ θα πρέπει να θεωρείται πλέον ο Γιώργος Πετρέας. Ο 35χρονος διεθνής κεντρικός συμφώνησε με την διοίκηση του Δικεφάλου και πλέον το μόνο που απομένει είναι η ανακοίνωση για την επισημοποίηση του deal.

Μια σημαντική μεταγραφική κίνηση για τον ΠΑΟΚ αφού η έλευση του Πετρέα στην ομάδα ισχυροποιεί κατά πολύ πλέον τους “ασπρόμαυρους” στον φιλέ και αναμένεται τις επόμενες ώρες μια ακόμη μεταγραφική βόμβα επίσης στην θέση του κεντρικού που θα κάνει πραγματικά “Σινικό Τείχος” το μπλοκ των Θεσσαλονικέων.

Ο Πετρέας την φετινή αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε στη Γαλλία με την φανέλα της Πουατιέ με την οποία κατάκτησε την 8η θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και αποκλείστηκε στα play-offs από την Μονπελιέ.

Α1 ΑΝΔΡΩΝ
15/04/2024

Τελικός «αιωνίων» Νο2

Δεύτερος τελικός «αιωνίων» στο κλειστό του Ρέντη με τον Ολυμπιακό να θέλει να ντουμπλάρει τις νίκες του επί του Παναθηναϊκού και τους “πράσινους”...