Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Στον Πήγασο παραμένει και ο Μάκης Κανέλος

Στον Πήγασο παραμένει και ο Μάκης Κανέλος
Ο κεντρικός Μάκης Κανέλλος έγινε ο 4ος αθλητής που ανανέωσε τη συνεργασία του με τον Πήγασο Πολίχνης ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου της Volleyleague 2023-2024.
Μετά λοιπόν τους Μαυροβουνιώτη, Προύσαλη, Αρμενάκη, ο Κανέλλος πήρε ψήφο εμπιστοσύνης από τη διοίκηση της ομάδας, την οποία βοήθησε φέτος με την ποιότητα και την εμπειρία του να πετύχει τους στόχους της.
“Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για την ανανέωση και που θα είμαι για δεύτερη συνεχή χρονιά στην Α1. Θεωρώ ότι η προηγούμενη σεζόν στέφθηκε με επιτυχία οπότε ελπίζω σε κάτι καλύτερο αυτή τη χρονιά, αλλά το κυριότερο και αυτό που με έκανε πιο πολύ χαρούμενο είναι η εμπιστοσύνη που έδειξε η διοίκηση και ο προπονητής στο πρόσωπο μου και μου έκαναν πρόταση, ώστε να μείνω άλλη μια χρονιά. Είμαστε μια οικογένεια εδώ στον Πήγασο, θεωρώ ότι είναι ένα οικογενειακό σωματείο, δεν είναι απρόσωπα και μετράει η ανθρώπινη σχέση και χαίρομαι πάρα πολύ που θα συνεχίσω έτσι με όλη αυτή την οικογένειά και με τους συμπαίκτες μου όλους μαζί και την επόμενη χρονιά. Η διοίκηση έκανε προσεκτικές κινήσεις όπως και πέρυσι, αυτή η ομάδα έτσι όπως είναι δομημένη θα πάει μόνο καλύτερα και θα χαρώ πάρα πολύ που για ακόμη μια χρονιά θα παίζω σε ένα γήπεδο γεμάτο κάθε φορά από κόσμο και μικρά παιδιά» τόνισε ικανοποιημένος μετά την ανανέωση της συνεργασίας του ο πολύπειρος μπλοκέρ.