ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Στον «πυρετό» της… κούπας (fot)

Στον «πυρετό» της… κούπας (fot)

Κύπελλο χωρίς γλέντι, φαγητό χωρίς… αλάτι! Ειδικά για τις ερυθρόλευκες που εδώ και 5 συναπτά έτη είναι “εθισμένες” στις… “κούπες” και στους τίτλους.

Τα κορίτσια του Ολυμπιακού, ολοκλήρωσαν θριαμβευτικά την ιστορική 6η συνεχόμενη κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας, που άρχισε στη Χίο με τους πανηγυρισμούς στο κλειστό και στον τοπικό σύνδεσμο, με το προχθεσινό τους πάρτι στο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης «Fever».

teza_konstantinou_giota

Οι οικοδεσπότες Οικονομόπουλος, Χολίδης είχαν ανεβάσει ήδη το κέφι με τα τραγούδια τους, όταν το ερυθρόλευκο πανέμορφο “μπουκέτο” των Κυπελλούχων έκανε την εμφάνισή του στο μαγαζί. Λίγο ποτάκι, χαλαρή κουβέντούλα και πειράγματα η μία στην άλλη για… ζέσταμα, καθώς όσο περνούσε η ώρα το θερμόμετρο του ενθουσιασμού χτύπησε… κόκκινα !

Μέσα σε «βροχή»από  λουλούδια, οι θαμώνες των γύρω τραπεζιών αγκαλιάζανε, φιλούσανε, έβγαζαν selfies με τις Κυπελλούχες του Ολυμπιακού, που όταν ήρθαν σε… τσακίρ κέφι, έδειξαν πως  είναι γεννημένες πρωταθλήτριες και πέρα απ’ τις γραμμές του γηπέδου…

selfie_olympiakos

Με την Λαζάρεβιτς να «δίνει ρέστα» στο χορό και τις συμπαίκτριες της να την ακολουθούν κατά πόδας στο ρυθμό της μουσικής, έγινε «κόλαση» όταν οι δύο καλλιτέχνες φώναξαν από το μικρόφωνο«Ολυμπιακός, Ολυμπιακός» και ο κόσμος αποθέωσε την «ερυθρόλευκη» παρέα, ζητώντας τους επιτακτικά το νταμπλ!

Έπειτα από πραγματικό ρεσιτάλ διασκέδασης και αμέτρητες selfies  οι κοπέλες του Ολυμπιακού, που «το’ καψαν» μέχρι το πρωί για την ιστορική επιτυχία, ανανέωσαν το ραντεβού τους με τις… πίστες φιλοδοξώντας να γιορτάσουν οσονούπω με περισσότερη επισημότητα και κέφι, τι άλλο…., το καρέ των ερυθρόλευκων νταμπλ!

Φωτό: Facebook