PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Στον Πορφύρα η Κάστανου

Στον Πορφύρα η Κάστανου

Η μεταγραφική ενίσχυση για τον Πορφύρα συνεχίζεται καθώς μετά την Όλγα Ζαμπάτη, η ομάδα του Πειραιά ανακοίνωσε την απόκτηση της 26χρονης διαγώνιας Λήδας Κάστανου.

Μετά το Αιγάλεω, η 25χρονη διαγώνια θα φορά την φανέλα του Πορφύρα και θα ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας στη Preleaue.

Μια ακόμη σημαντική μεταγραφική κίνηση για την ομάδα του Πειραιά που με τις προσθήκες της Ζαμπάτη και Κάστανου ευελπιστεί το νέο έτος να παρουσιαστεί ακόμη πιο δυνατή στο πρωτάθλημα.

Η ανακοίνωση του Πορφύρα

Στον Πορφύρα εντάχθηκε η Βολιώτισα διαγώνια Λήδα Κάστανου, που γεννήθηκε τον Ιούνιο του 1998. Η Λήδα στο πρώτο μισό της σεζόν ανήκε στο Αιγάλεω από όπου αποχώρησε και συμφώνησε με τον Πορφύρα έως το τέλος της σεζόν.

Οπως και η έτερη νεοαποκτηθείσα αθλήτρια μας Ολγα Ζαμπάτη, ολοκλήρωσε τις τετραετείς σπουδές της στις ΗΠΑ, με πτυχία στις Κοινωνικές Επιστήμες και το Μάρκετινγκ ( παίζοντας παράλληλα στα Πανεπιστήμια της, το Ουάσινγκτον και το Μπράντλεϊ ) και επέστρεψε στην πατρίδα.

Ξεκίνησε από την Αργώ Βόλου και στη συνέχεια έπαιξε σε Ηρακλή Κηφισιάς, Παναθηναϊκό, Αιγάλεω.

Καλή αρχή με τον Πορφύρα Λήδα.

PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ
24/12/2023

Άνοδος για Αμαζόνες

Στην 2η θέση της βαθμολογίας ανέβηκαν οι Αμαζόνες μετά τη νίκη τους επί της Ελπίδας Αμπελοκήπων και της νίκης που πέτυχε ο ΖΑΟΝ κόντρα στον Απόλλωνα στην...