Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Στον Πορφύρα η Μασούρα

Στον Πορφύρα η Μασούρα

Στον Πορφύρα θα αγωνίζεται τη νέα αγωνιστική περίοδο η 23χρονη πασαδόρος Εύα Μασούρα, με την ομάδα του Πειραιά να ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τη νεαρή αθλήτρια.

Η Εύα Μασούρα αποτελεί το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Πορφύρα εν όψει της νέας χρονιάς. Οι “ροσονέρι” του Πειραιά ήρθαν σε συμφωνία με τον ΓΣ Πετρούπολης για τον δανεισμό της αθλήτριας που πλέον θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί σε επίπεδο Volleyleague για πρώτη φορά στην καριέρα της.

Η Εύα Μασούρα, πτυχιούχος αγγλικής φιλολογίας, δήλωσε για τη μεταγραφή της “Νιώθω μεγάλη χαρά που εντάσσομαι στην ομάδα του ΑΟΦ Πορφύρα και θα αγωνιστώ με την φανέλα του την ερχόμενη σεζόν. Είναι μια ομάδα που χαρακτηρίζεται αφενός για την αγωνιστικότητα της όλα αυτά τα χρόνια στην υψηλότερη κατηγορία του γυναικείου βόλεϊ και αφετέρου για το άρτιο κλίμα και την συνεργασία που υπάρχει. Εύχομαι λοιπόν να έχουμε μια καλή χρονιά χωρίς τραυματισμούς με υγεία!”.

Η ανακοίνωση του Πορφύρα

Η 23χρονος πασαδόρος Εύα Μασούρα θα είναι στη δύναμη του Πορφύρα, για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 με μορφή υποσχετικής στη μετακίνηση της, χάρη στην άψογη συνεργασία με τον ΓΣ Πετρούπολης όπου ανήκει.

Με τον ΓΣ Πετρούπολης, παραδοσιακά, ο Πορφύρας έχει άριστες σχέσεις, ως οικογενειακές ομάδες με τις ίδιες αρχές και αξίες και είναι τιμή μας ότι συνεχίζεται η εξαίρετη συνεργασία που εγκαινιάσθηκε πριν 30 χρόνια από τους Παναγιώτη Βασιλόπουλο και Μανώλη Κελέκο, οι οποίοι μεταλαμπάδευσαν το πνεύμα τους στους ανθρώπους που συνεχίζουν το έργο στους δύο συλλόγους.

Προσωπικές ευχαριστίες πρέπουν στον Πρόεδρο του ΓΣ Πετρούπολης Θωμά Κοτσαμπά για την άψογη στάση του.

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
25/07/2022

Super Dekany για Αιγάλεω

Την απόκτηση της 30χρονης Ουγγαρέζας ακραίας Bernadett Dekany ανακοίνωσε το Αιγάλεω που πραγματοποίησε μια ακόμη σπουδαία μεταγραφή και με την έλευση της...
Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
20/07/2022

Κράτησε Ανδρεόλα το City

Την ανανέωση της συνεργασίας του με την 17χρονη πασαδόρο Καλλιόπη Ανδρεόλα ανακοίνωσε το Αιγάλεω που φρόντισε να κρατήσει στο ρόστερ του μια ακόμη αθλήτρια...